Haberler

CHP'nin Şehit Cenazesinde Prokovasyon Mesajına AK Parti'den Suç Duyurusu

Güncelleme:

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı, şehit cenazesi öncesi CHP İl Başkanı tarafından gönderilen "Katil PKK, iş birlikçi AKP diye haykırmak için katıl" mesajıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Ak Parti Eskişehir İl Başkanlığı, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Pkk'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenaze töreni öncesi CHP İl Başkanı Sinan Özkar tarafından gönderilen ve içinde, "Katil Pkk, iş birlikçi AKP diye haykırmak için katıl" mesajıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN SUÇ DUYURUSU

Suç duyurusu dilekçesi, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı ve İl Başkanı M. Dündar Ünlü adına Av. Pınar Turhanoğlu Gücüyener tarafından adli makamlara sunuldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, şehidin cenazesinde gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ve suç işlemeye teşvik edici ortamı hazırlayanların cezalandırılması talebi ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe sunulduğu belirtildi. Sunulan dilekçede, ülkemizin ve şehrimizin hassas bir dönemden geçtiği böyle bir ortamda halkı suç işlemeye teşvik etmenin halkın bir bölümünü diğer bir bölümü aleyhine kışkırtmanın suç olduğu, ilgililerinin cezalandırılması ve gerekli önlemlerin alınmasının gerektiğine dikkat çekildiği de bildirildi.


CHP'Lİ BAŞKAN'IN PROVOKASYON DOLU MESAJI

Öte yandan CHP İl Başkanı Sinan Özkar tarafından gönderilen mesajda şu ifadeler yer almıştı:

"Şehidimiz Jandarma Uzm. Cvs. Mehmet Arıyeşil'in 26.11.2016 cumartesi günü (yarın) Reşadiye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Seyitgazi ilçesi Ayvalı Mahallesinde defnedilecektir. Katil PKK işbirlikçi AKP diye haykırmak için katıl. Kurtuluş CHP de olacak. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. İl Başkanı Av. Sinan Özkar."

AİLE İTİRAZ ETTİ: PROVOKASYON İSTEMİYORUZ

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in amcası Ali Arıyeşil, yeğeninin bugün Eskişehir'de yapılacak cenaze töreni öncesi CHP İl Başkanı Sinan Özkar tarafından gönderilen ve içinde "Katil PKK, iş birlikçi AKP diye haykırmak için katıl" cümlesinin bulunduğu mesaja ilişkin, "Şehidimizin cenazesinin siyasete alet olmasını istemiyoruz. Biz devletimizden memnunuz. Kesinlikle provokasyon istemiyoruz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Eskişehir AK Parti PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title