Haberler

AK Parti'den Balıkesir'de Gece Mitingi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yerel seçimlerini kazanan AK Parti adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehir meydanında binlerce kişiye seslendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yerel seçimlerini kazanan AK Parti adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehir meydanında binlerce kişiye seslendi. Seçim otobüsü üzerinden halka hitap eden Uğur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yapacaklarını söyledi.

Seçim sonuçlarının netleşmesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ali Hikmet Paşa Meydanında zafer konuşması yaptı. Yaklaşık 10 bin kişiye seslenen Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir artık büyükşehir ve AK Parti kurucu parti olarak Balıkesir Büyükşehir'de. Allah'a hamdediyorum, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı bizi mahcup etmedi. Allah'a hamdediyorum sizler gibi yol arkadaşlarımız var. Milletimiz yeniden kayıt dışı siyaset yapanlara ders verdi. Milletimiz yeniden paralel devlet yapılanmasına ders verdi. Demokrasilerde sandık önemli, 30 Mart'ta milletimiz yeniden AK Parti dedi" şeklinde konuştu.

BALKON KONUŞMASINI OTOBÜSTEN YAPTI

EDİP UĞUR: "İNŞALLAH BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I ÇANKAYA'YA ÇIKARACAĞIZ"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, seçim konuşmasını parti otobüsünün üzerinden yaptı. Başbakan Erdoğan'ın aynı anda yaptığı balkon konuşması sırasında Uğur, seçim bürosu binasındaki dev ekrandan Başbakanın konuşmasını halka izletti. Daha sonra konuşmasına devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'de yeni kurulan Karesi ve Altı Eylül Belediye Başkanlıklarını kazanan Yücel Yılmaz ve Zekai Kafaoğlu'nu tebrik etti. Edip Uğur, "Açılan sandık sayısına göre yüzde 65 netice alındı. Buna göre AK Parti'nin oyları yüzde 40, MHP'nin oyları yüzde 32, CHP'nin yüzde 25. Balıkesir'de 20 ilçemizden 14 ilçeyi AK Parti kazandı. Hayırlı uğurlu olsun. 14 ilçemizle beraber büyükşehir belediye meclisinde de güçlü bir AK Parti var. Sizlerin bu aşkınız, heyecanınız sayesinde başarı ile çıktık. Bundan sonra Cumhurbaşkanlığı seçimimiz var. İnşallah, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya'ya çıkaracağız. Bosna'daki, Filistin'deki, Sudan'dakilerin duaları bizlerle. Bu dualar bizleri galip ve muzaffer kılıyor" dedi.

Seçim galibiyetini olgunlukla karşılayacaklarını söyleyen Uğur, "Bu zaferle üzerimizde çok büyük mes'uliyet var. Bundan sonra Balıkesir'e hizmet edeceğiz. Nasıl 10 yıl önce bugün tahmin etmediğimiz üniversiteleri, bölünmüş yolları ile farklı bir Balıkesir var. 10 yıl sonra çok daha farklı, Balıkesirlilerin hayal edemediği bir Balıkesir olacak. AK Parti iktidarı 11 yıl içinde IMF ve batık borçlarını ödeyen, devletin millete olan borçlarını ödeyen, 11 yılda 675 katrilyon yatırım yapan bir AK Parti var. Siz bu iktidarı nasıl yolsuzlukla suçlayabilirsiniz? Yazıklar olsun size. O çamur AK Partiye, Recep Tayyip Erdoğan'a yapışmadı. Milletimiz kararı verdi. En son Başbakanımızın sesi kısıldı, bunların Başbakanımızı üzmeye hakkı var mı? Biz Başbakanımızı üzdürmeyiz, her zaman arkasındayız, dualarımızla destekliyoruz. Her zaman destekliyoruz. 30 Mart'tan sonra yeni bir Türkiye başlıyor. Eski Türkiye, darbelerin olduğu Türkiye. Başörtülü üniversiteye giremez, başın örtülü meclise giremezsin. Meclisimizde 6 hanım kardeşimiz var başı örtülü, ne oldu; Ekonomik kriz mi çıktı?" diye konuştu.

BALIKESİRSPOR'A SÜPER LİG SÖZÜ

Balıkesirspor ile ilgili de görüşlerini aktaran Başkan Ahmet Edip Uğur, PTT 1. Lig ekibi Balıkesirspor'u Süper Lig'e çıkarma sözü verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, "Wembley Stadı gibi Atatürk Stadımız var, aydınlandı. Kim aydınlatmasını yaptı? Recep Tayyip Erdoğan hükumeti yaptı. O stadımızı da daha fazla seyircinin maç izleyebileceği bir hale getirip, Balıkesirsporumuzu Süper Lig'e çıkaracağız. Balıkesir'in rakibi artık Bursa ve İzmir. Kütahya ve Çanakkale ile yarışmıyoruz. Balıkesir'i 10 numara il yapacağız Allah'ın izniyle" dedi.

Meydanda bulunan dev ekrana Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının verilmesi üzerine AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve diğer belediye başkanları konuşmayı izledi. Konuşmanın sona ermesinden sonra ise Başkan Uğur, "Başbakanımız son sözü söyledi. Onun üzerine söz konuşmak olmaz" diyerek konuşmasını tamamladı. Meydandaki binlerce kişi ise sabah geç saatlere kadar seçim zaferini kutlamayı sürdürdü. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Edip Uğur Edip Uğur Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title