Haberler

AK Parti'den Aşdağul Çıkarması

Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesinde yenilecek olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi AK Parti’nin seçim çalışmaları hızla devam ediyor.

Çorum'un Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesinde yenilecek olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi AK Parti'nin seçim çalışmaları hızla devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ve AK Parti Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar, Aşdağul beldesini ziyaret etti. Beldede halka hitap eden Gül, Cumhuriyet Halk Partisi'ni sert bir eleştirirken, partisinin belediye başkan adayı Mehmet Çelik'e destek istedi.

CHP'nin muhalefet yapmadığını dile getiren Gül, CHP'nin işi gücünün küfür, hakaret, kötü laf ve karalama olduğunu savundu.

CHP'nin bir milletvekili olduğunu dile getiren Gül, "İstanbul Ok meydanında bir gösteri olur. Polise saldırırlar. Molotof kokteyli atar yüzleri maskeli kişiler. Ankara'da gösteri yaparlar bakarsınız CHP'li vekiller orada. Polise yumruk atan CHP'li vekil orada. İki polisimiz yanmaktan zor kurtuldu.s Hastanede ölümle pençeleştiler. Molotof kokteyli atarlar, bunlar destek verirler. Sokakları terörize eden bu insanların yanında sırf AK Parti'yi sandıkta gönderemedin, sokaktaki gösterilerle göndereceğini sanıyorsun. CHP muhalefet yapmıyor, yapmıyor. CHP'yi bırakın belediyeyi, 3 tane koyun versen YİBO'nun oradan çıkaramazlar" dedi.

AK Parti'nin bugüne kadar girdiği 8 seçimden birinci parti çıktığını hatırlatan Gül, 1 Haziran'da ülke genelinde 14 farklı yerde mini bir seçim yapılacağını, Aşdağulda yarım kalan hesabı Pazar günü tamamlayacaklarını dile getirdi.

Aşdağul'da merkezi hükümetin çalışmalarına belediyenin ayak uyduramadığını kaydeden Gül, Aşdağul'da Mehmet Çelik'e yetki verildiğinde buradaki yerel yönetimin merkezi hükümetle uyumlu hale geleceğini ve beldenin şaha kalkacağını sözlerine ekledi.

Adaylarının Mehmet Çelik olduğunu dile getiren Gül, başka partiden gelenlere kapılarının kapalı olduğunu belirtti.

DEVŞİRME MİLLETVEKİLLERİYLE BURAYA GELENLER İLAÇ BULSALAR KENDİ BAŞLARINA SÜRERLER

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM idare Amiri Salim Uslu da, bazı partiler gibi dışarıdan milletvekili transfer edip misafir milletvekilleri ile Aşdağul'da gövde gösterisi yapmadıklarını söyledi.

Devşirme milletvekilleriyle Aşdağul'a gelenlerin ilaç bulsalar kendi başlarına süreceğini dile getiren milletvekili Salim Uslu, gövde gösteri yapan milletvekillerinin de şehirlerindeki sorunları AK Parti'nin çözüme kavuşturduğunu dile getirdi.

Eski CHP Genel başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın Aşdağul ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan Uslu, "Baykal gelmiş burada konuşmuş. İyi yapmış. Ancak Aşdağul'un derdine derman olacak ne söylemiş. Hiçbirşey. Çünkü yok bir şey bu kadar yıl bakanlık yaptın. Hükümet ortaklığı yaptın ne kazandırdın buraya. Ana muhalefet partisinin il başkanı "süpürge aracı gönderdiler, seçimden sonra alacağız diyorlar çok ayıp" demiş. Seçimden sonra almak ayıp olur gerekirse kalır burada. Burada belediye başkanlığını kazanıp 5 yıl boyunca belediye başkanını yalnız bırakmak, belediye başkanının kapısını çalmamak 'senin hangi derdin var, süpürge aracına mı, iş makinesine mi ihtiyacın var' diye sormamak daha büyük ayıp değil mi? Ayıp görmek istiyorsan aynaya bak kendini göreceksin. 5 yıldır gelmediğin sahip çıkmadığın Aşdağul'u bugün hatırlıyorsan kendine bak" ifadelerini kullandı.

Seçmenlerden 1 Haziran'da yapılacak olan seçimde kendileri için oy vermelerini isteyen Uslu, "Başkanımızın sloganı 'kendin için oy ver'. Bu slogan çok önemli bir slogan. Birgün Aşdağullu olun. Pazar günü Aşdağullu olun. Aşdağul'un geleceğini düşünün. İmkanları elinde olan kadrolar mı yoksa cek-cak edebiyatı olanlar mı kazandırır. Bize kazanıp da parti değiştirip ayak izlerinden bugün acaba nerede diye arayacağımız değil her an aradığınızda yanınızda olacak kendi geleceği için sandığa kadar CHP'li sandıktan sonra Ak Parti değil mezara kadar AK Partili, lafla değil hizmetle yönetecek lafla oyalamak yerine halkı getirdiği hizmetleri anlatarak, yüz akıyla önünüzde olacak gözünüze bakacak yöneticiye ihtiyacınız var. Ak belediyecilik hizmetleriyle tanımak için 24 saate ihtiyacımız var" diye konuştu.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise, seçimin sandıkta kazanıldığını belirterek, bu kez seçimi sandıkta kaybetmeyeceklerini dile getirdi.

Bir kez yol kazası yaptıklarını Onun için sandıklara sahip çıkacaklarını dile getiren Ceylan, "Oyumuzu kullanan kardeşimiz oyu sayılana kadar bekleyecek., herkesin gözü kulağı olacak. Bizi başbakanımıza ve genel başkan yardımcımıza karşı mahcup etmeyin. Burada bayanların coşkusunu görüyorum. Seçimi bayanlarımız alacak. Hangi ilçede bayanların coşkusu varsa o ilçede seçimi aldık. Bu zafer öncelikle sizin olacak" dedi.

AK Parti Aşdağul Belediye Başkan adayı Mehmet Çelik ise, Aşdağul'a 25 yıldır gelmeyen hizmetleri getirmek için aday olduklarını belirterek, "Gücümüzü halkımızdan aldık. Kimsenin korkutmasına baskısına tepkisine boyun eğmeden burada dimdik duruyoruz. CHP'li birisi şunu söylüyor 30 Mart'ta yapılan seçimi biz kazandık AK Parti elimizden aldı deniyor. Kimsenin bu seçimi kazanıp kaybettiği olmadı. Kimsenin hakkını almadık. Seçimler İl Seçim Kurulu tarafından CHP'ye geçersiz sayılması gereken oy geçerli sayılmıştır. Kimse edebiyat yapmasın. Kimse duygu sömürüsü yapmasın. Biz Ak Parti olarak işimiz hizmet. Başka kimseyle işimiz yok"

Gül'e Aşdağul ziyaretinde Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililerde eşlik etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title