Haberler

AK Parti'den Alevi Derneği'ne Ziyaret

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindeki heyetle birlikte, Denizli Alevi Kültür Derneği Başkanı Erkan Aras’ı ziyaret etti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindeki heyetle birlikte, Denizli Alevi Kültür Derneği Başkanı Erkan Aras'ı ziyaret etti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ile beraberindeki heyetle birlikte, 'Hacı Bektaş-ı Veli'yi Anma Haftası' nedeniyle Denizli Alevi Kültür Derneği Başkanı Erkan Aras'a bir ziyaret gerçekleştirdi. ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aras, "Hacı Bektaş-ı Veli, Anadolu coğrafyasında sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik ikliminin yeşermesinde, birlik ve beraberliğin tesisinde çok önemli katkılar sunmuştur" dedi.

Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Filiz, "Hacı Bektaş Veli'nin belirttiği gibi "bir olmayı, iri olmayı, diri olmayı" kendine şiar edinen milletimizin İnanıyorum ki son günlerde yakaladığı bu milli mutabakat ve kardeşlik iklimi güçlenerek devam edecek, ülkemiz ve milletimiz dünyada hakkı olan müstesna yeri alacaktır. Köklü bir tarihe, sağlam bir kültüre, zengin medeniyet değerlerine sahip güçlü bir ülke olan ülkemiz; Hacı Bektaş Veli, Yunus Emre, Mevlana gibi gönül erlerinin ilmiyle, irfanıyla, hikmetiyle mayalanmış bu topraklar da birlik,beraberlik ve kardeşlik içinde ilelebet var olacaktır" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Bektaş AK Parti Denizli Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title