Haberler

AK Parti'den Ahmet Hakan'a Saldırıya İlk Yorum: Kabul Edilemez

Güncelleme:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada "Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Gazetecilere saldırı mazur gösterilemez" dedi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CNNTürk'teki programının ardından evinin önünde uğradığı saldırı sonucu yaralandı. Saldırı sonrası 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

AK PARTİ'DEN KINAMA

Gündeme bomba gibi düşen konuyla ilgili AK Parti'den de ilk açıklama yapıldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ahmet Hakan'a yapılan saldırının kabul edilemeyeceğini belirterek "Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde gazetecilere yapılan saldırılar mazur gösterilemez" dedi.

BİR TEPKİ DE KILIÇDAROĞLU'NDAN

Öte yandan CHP Lideri Kılıçdaroğlu da Ahmet Hakan'a yapılan saldırıya tepkisiz kalmadı. Hakan'ı sabah aradığını belirten CHP Lideri, "Son derece üzgünüm. Değerli bir gazeteci önce ölümle tehdit edildi. Şimdi fiziki saldırıya muhatap oldu. Toplumdaki gerginliğin bu noktaya taşınması bizde ciddi endişeler yaratıyor. Medyaya yönelik saldırılar konusunda hükümetin çok dikkatli ve tutarlı adımlar atması bizim en büyük arzumuz. Bu olayın asıl faillerinin bulunması için de güvenlik güçleri üzerine düşen görevi yerine getirmiş olurlar. Kendisine ve Hürriyet ailesine geçmiş olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Ömer Çelik Hürriyet Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

mahmut:

En çok okunan yazar. yazdıkları etki uyandırıyor ve tepki görüyor. Olayı kınıyır, bir kişiye 4 kişi saldıran korkak tavukları da kınıyorum

31
1
yanıtYanıtla
turgutluluMobil-IOS:

oy toplamk icin her yolu deniyorsunz insallah türkmileti yemez sizin kirli oyunlarinizi bu sefer oylarimiz mhpye

11
11
yanıtYanıtla
suruç:

lanet gelsin sana saldıranlar

14
1
yanıtYanıtla
ŞADİ 25.Mobil-IOS:

Hadi ordan bidon kafalılar tehdit ettikleri zaman nerdeydiniz

8
1
yanıtYanıtla
volkanito:

Biz bunları dövmemekle hata yapmışız diyen adamı divan üyesi yap, sonra da kalkıp saldırıyı kına. Ne akıl alır bunu, ne mantık, ne de vicdan.

7
0
yanıtYanıtla
SET:

JET HIZIYLAKINAMALAR. . ÇOK IYİDE SİZ VE GAZETECİLER ŞEHİT EDILEN ASKER VE POLİSE NEDEN YAVAŞ KALIYORSUNUZ, , , SALDIRI NEDENİNİ BIR OĞRENELİM

7
0
yanıtYanıtla
terbiyesiz akpliler Mobil-ANDROID:

terbiyesiz akpliler adamın dili size muhalif olunca uzadı oluyor ve bir daha kaldırmadığıniz eksik kalıyor. allah hepinizin belasını versin. ilk cağ insan bozuntuları. teyyipiniz neki siz ne olacaksınız

4
3
yanıtYanıtla
Ibillerli:

gecmis olsun. . . . . . . . . bu Ülkede Gazeteci olmak, atesten Gömlek giymek, Allah onlarin yardimcisi olsun.

5
1
yanıtYanıtla
051Mobil-ANDROID:

gebertselerdi keşke vatan hainini ama malesef kendilerinin hazırlamış olduğu ufak bi tiyatro devleti karalamak için

0
4
yanıtYanıtla
Van:

Kim yaptıysa ikide benim yerime çalaydı şu dönek dümbeleğe

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title