Haberler

Ak Parti, Demirci ve Kula İlçe Kongreleri

AK Parti Demirci ve Kula ilçelerinde olağan genel kurul toplantıları yapıldı.

Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ile delegeler ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan il başkanı Murat Baybatur, "Demirci her seçim döneminde Manisa'da aldığı oy oranları ile birinci olmuştur. Bizlerde Demirci'nin bu başarısı karşısında gurur duyuyoruz. Demirci son yıllarda hizmet noktasında güzel yatırımlar aldı. Yeni Devlet Hastanesi inşaatı yaklaşık 3 ay sonra tamamlanıyor. Yeni hükümet konağı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Milletvekillerimizin gayreti ile de Demirci'nin tüm sorunlarına çözüm buluyoruz" dedi.

96 delegenin oy kullandığı tek liste halinde yapılan seçimde ilçe başkan adayı Ertuğrul Uyar 93 oyla başkanlığına seçildi.

Kula

AK Parti Kula İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Kula Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Salonu'nda yapıldı.

Kongrede birlik ve beraberlik mesajları veren il başkanı Murat Baybatur, "30 Mart'ta ve 10 Ağustos'taki malum seçimlerde yaşadıklarımızı hiçbirimiz unutmadık ve unutmayacağız da, buna göre tedbir almamız gerekiyor. Bu süreçlerin ardından iftiralar olacak, ayak oyunları olacak, karanlık odalarda anlaşmalar olacaktır. Bizler bu süreçte dikkatli olmamız gerekiyor. Birlik ve beraber olarak tedbirimizi alacağız" dedi.

Kula Ak Parti İlçe Kongresine katılan milletvekilleri de yaptıkları konuşmalarda kongrenin Kula'ya, Manisa'ya hayırlı olması dileğinde bulun.

400 delegeden 352 delegenin oy kullandığı seçimde tek aday olan Ahmet Palabıyık, delegelerinin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kongreye Ak Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Ak Parti Ege Bölge Koordinatörü Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, delegeler ve davetliler katıldı. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Demirci Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title