Haberler

AK Parti'de Yeni Atamalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Edip Uğur'un yerine İdari ve Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız olarak atandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Edip Uğur'un yerine İdari ve Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız olarak atandı. MKYK üyemiz Abdülhamit Gül, Menderes Türel'in yerine Mahalli Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız olarak atandı" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İstanbul Milletvekili Sn. Nurettin Nebati, Sayın Edip Uğur'un yerine İdari ve Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız olarak atandı. Hayırlı olsun. MKYK üyemiz Sayın Abdülhamit Gül, Sayın Menderes Türel'in yerine Mahalli Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız olarak atandı. Hayırlı olsun" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nurettin Nebati Hüseyin Çelik İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title