Haberler

AK Parti'de Skm Başkanı Mustafa Atılgan Oldu

7 Haziran 2015 yerel seçimleri öncesinde aday adaylık süreci sona eren Adalet ve Kalkınma Partisi'ni (AK Parti) seçime hazırlayacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi başkanlığına Mustafa Atılgan getirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Atılgan, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti'nin Antalya'da en yüksek seviyede oy alarak ülke genelinde en az 400 milletvekili ile tek başına iktidarı için çalışacaklarını belirtti. Aday aday başvuru süresinin ardından temayül yoklaması için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Atılgan, "7 Haziran seçimlerine tarihi bir sorumluluk duygusu ile hazırlanıyoruz. Çünkü önümüzdeki seçimler Yeni Türkiye'nin yol haritasını çizmek adına çok önemli. Bizler de Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleme adına çalışacağız.Antalya olarak yeni anayasa ile birlikte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak adına Antalya'dan en büyük desteği vereceğiz.Milletin elde ettiği kazanımları mutlak sonucu bağlayacak seçim bu seçimdir. Anayasayı değiştirecek seçim bu seçimdir" diye konuştu.

Üç dönemdir il yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten Mustafa Atılgan, 2012 ve 2014 yıllarında il başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Halen İl Sekreterlik görevini yürüten Atılgan, 2009 yerel seçimlerinde Konyaaltı SKM program sorumlusu, 2009 yılında il yönetim kurulu üyeliği, 2012 yılında il yönetim kurulu üyeliği, yine 2012 yılında il kongre delegeliği, yine aynı yıl il başkan yardımcılığı, 2013 yılında sandık yönetim kurulu üyeliği, 2013 yılında il sekretarya ve bilgi işlem sorumlusu, 2014 yılında il başkan yardımcılığı, aynı yıl Kaş ilçe koordinatörlüğü,aynı yıl Konyaaltı ilçe kongre delegesi, 2015'de il yönetim kurulu üyesi, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Atılgan, 2009 yerel seçimleri Konyaaltı SKM program sorumlusu, 2011 Muratpaşa SKM bilgi işlem, 2014 yerel seçimleri bilgi işlem ve sekretarya sorumlu başkanı ve 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde bilgi işlem ve sekretarya sorumlu başkanı olarak görev yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı Ak Parti Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title