Haberler

AK Parti'de Siyaset Akademisi Eğitimleri Devam Ediyor

AK Parti Trabzon Siyaset Akademisi eğitimleri önemli eğitimcilerin katılımıyla devam ediyor.

Ak Parti Trabzon Siyaset Akademisi eğitimleri önemli eğitimcilerin katılımıyla devam ediyor.

Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Arzu Yalçınalp ve ARGE Başkan Yardımcıları Besire Çörekçi Arslan, Önder Reisoğlu ve Hüseyin Hacısalihoğlu'nun hazır bulunduğu eğitimlerin altıncı haftasında eğitimci olarak AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Dr. Osman Coşkun ile birlikte Prof. Dr. Gonca Bayraktar ve Doç. Dr. Mehmet Şahin yer aldı. AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı olan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar da ev sahibi olarak birim başkan yardımcılarını eğitimlerde yalnız bırakmadı.

Prof. Dr. Bağlı katılımcılara 'Türkiye'de Sosyo-Kültürel Dinamikler ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlatırken, Dr. Coşkun ise Başarı ve Motivasyon üzerine önemli bilgiler aktardı. Prof. Dr. Durgun "Hukuk Devleti ve Demokratik Yöntemi" adlı ders verirken, Doç. Dr. Şahin de Türk Dış Politikası üzerine genel bir değerlendirme yaptı. AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ARGE Başkanı Yalçınalp de akademi eğitimlerinin istedikleri gibi gittiğini belirterek eğitimcilere ve katılımcılara teşekkür etti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Coşkun Mazhar Bağlı AK Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title