Haberler

Ak Parti'de Osman Gökçek Sürprizi

Güncelleme:

Twitter'dan açıklama yaptı

AK Parti'nin YSK'ya sunacağı milletvekili aday listesi netleşti. 7 Haziran seçimlerinde gösterilecek adayları belirlemek için iki haftadır yoğun bir çalışma yürüten Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki üst kurul çalışmalarını tamamladı. Aday listesini YSK'ya teslim eden Şentop, Osman Gökçek'in aday gösterilmediğini açıkladı.


Öğle saatlerinde Başbakanlık Resmi Konutu'ndan AK Parti Genel Merkezi'ne geçen Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili aday listesini son şeklini verecek Üst Kurul ile son bir toplantı yaptı. Davutoğlu son fikir alışverişinden sonra da YSK'ya sunulacak listeyi imzaladı.

ŞENTOP YSK'ya TESLİM ETTİ

81 ildeki 550 adayın yer aldığı listeyi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop YSK'ya teslim etti.
Şentop aday listesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "550 adayımızdan 451'i erkek, 99'u kadın. Mevcut 312 milletvekilinden 3 dönem kuralına takılan 70'i başvurmadı. Kalan vekillerimizden 105'i tekrar aday gösterilmedi."
Osman Gökçek listede değil

Basın mensuplarının Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in aday gösterilip gösterilmediği konusundaki sorusuna Şentop "Yakın akrabalık ilişkisi olan kişileri listeye almadık. Osman Gökçek listede değil" cevabını verdi.

OSMAN GÖKÇEK TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Aday gösterilmemesi ile ilgili Twitter'dan bir açıklama yayınlayan Gökçek, adaylara iyi temennilerde bulundu.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Şentop Osman Gökçek Ak Parti Twitter Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title