Haberler

AK Parti'de Kongre Süreci

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar: "Sayın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 9 Ocak Cuma günü yapacağımız il kongresine katılacak"

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 9 Ocak Cuma günü gerçekleştirecekleri il kongresine katılacağını bildirdi.

Saylar, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, kongreye Karabük halkının yoğun bir ilgi göstereceğine inandıklarını belirtti.

Eskipazar İsmetpaşa mevkisine yapılması planlanan "Endüstriyel ve Serbest Ticaret Bölgesi" projesinin tanıtımını yapacaklarını vurgulayan Saylar, "Bu konu kentimiz ve bölgemiz için çok önemli. Sayın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 9 Ocak Cuma günü yapacağımız il kongresine katılacak. Sayın Başbakanımıza kısa bir sunum hazırladık. Bu konu da çalışmaların hızlanmasını arzu ediyoruz. Sayın Başbakanımızı güzel bir şekilde ağırlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

- Karabük'teki kamu yatırımları

Kentte her alanda önemli yatırımlar yapıldığını kaydeden Saylar, şöyle konuştu:

"Çeşitli alanlarda 2015 yılı içerisinde planlanan yatırımlar konusunda hiçbir aksama görünmüyor. Sağlık alanın da yapılacak önemli çalışmalar var. Ağız ve Diş Hastanesi'nin gelecek yıl içerisinde büyük ihtimalle temeli atılacak. Yenice ve Eskipazar ilçelerinde yapılması düşünülen hastanelerin onayı çıktı. Beşbinevler'de Karabük İl Sağlık Müdürlüğü ve Aile ve Sağlık Merkezi yatırımı devam ediyor. Toprakcuma'daki halk sağlığı merkezi binasının inşaatı devam ediyor. Sağlık yatırımlarında, her şey planlandığı gibi devam ediyor."

Saylar, DSİ çalışmaları kapsamında, Hatipoğlu ve Düzçam göletlerinin ihalesinin yapıldığı bildirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Safranbolu'ya bağlı Konarı köyünde Aldeğirmen Barajı'na başlanması düşünülüyor. Aktaş Barajı'nın ise gelecek yıl proje ihalesinden sonra ihaleye çıkacak. Bu konularda bir aksama görünmüyor. Spor yatırımları da aynı şekilde. Öğlebelli Mahallesi'nde inşaatı devam eden gençlik merkezi şehir için önemli bir kazanım. Bir de sporcu toplama merkezi için çalışmalar var. 2015 yılında Keltepe'ye yapılması düşünülen kayak merkezi için çalışmalar başlayacak. Karayolları konusunda da çalışmalar devam ediyor. Bu konuda da kentimize hizmet getirmek için çaba gösteriyoruz. Filyos Liman Projesi ile Endüstriyel ve Serbest Ticaret Bölgesi, kente önemli bir rekabet gücü sağlayacak." - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Davutoğlu Eskipazar Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title