Haberler

AK Parti'de 'İstişare Toplantısı' Yapıldı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, milletten aldıkları destek ve güvenle en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarının sürdüklerini belirterek, AK Parti’nin yarınlar için çalıştığını ifade etti.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, milletten aldıkları destek ve güvenle en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarının sürdüklerini belirterek, Ak Parti'nin yarınlar için çalıştığını ifade etti.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nca, "Genişletilmiş Belediye Meclis Üyeleri İstişare" toplantısı yapıldı. Toplantıya, Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal, İl Başkanı Muhammed Dara Akar, il yönetimi ve belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Akar, AK Parti kadroları olarak milletten aldıkları destek ve güvenle en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdüklerini belirterek, "Partimiz bugün için değil yarınlar için, ben için değil biz için çalışıyor" dedi.

AK Parti Diyarbakır teşkilatları olarak yoğun bir sürece girdiklerini anlatan Akar, "Bu süreçte herkese önemli sorumluluklar düşüyor. AK Parti milletin umudu olarak doğdu. Bugüne kadar istişare kültürümüz ve ortak akılla çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye devam edeceğiz. AK Parti olarak bugüne kadar başkalarının yapılamaz dediği birçok büyük icraatı gerçekleştirdik. Ülkemiz ve bölgemiz AK Parti sayesinde ilklerle tanıştı. AK Parti kadroları olarak, kurulduğumuzdan bugüne kadar milletimizden aldığımız destek ve güvenle her zaman milletimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Bizim için önemli olan, Diyarbakır'ı daima bir adım daha ileriye gitmesini sağlamaktır" diye konuştu.

Son iki yılda çok yoğun ve kritik süreçten geçtiklerini anlatan Akar, şunları kaydetti:

"Bu iki yılda iki seçim, bir darbe girişimi, hendek olayları ve terör olaylarını hep birlikte yaşadık. Buna rağmen, AK Parti'nin ülke genelinde yaptığı hizmetlerin başı yerelde yapılan hizmetlerle ön plana çıktı. Ülkemizin ve Diyarbakır'ın büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu büyük bir liyakatle yerine getireceğinden hiçbirimizin şüphesi yoktur. Bizi halkımıza hizmet yolundan hiç kimse vazgeçiremez." - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Galip Ensarioğlu Diyarbakır AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title