Haberler

AK Parti'de Eski İl, İlçe Yöneticileri 'Teşkilat Buluşmaları'nda Bir Araya Geldi

Nevşehir AK Parti Teşkilatı tarafından "Teşkilatlar Buluşuyor" adı altında 2001-2014 yılları arası AK Parti kadrolarında görev alan eski il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Nevşehir AK Parti Teşkilatı tarafından "Teşkilatlar Buluşuyor" adı altında 2001-2014 yılları arası AK Parti kadrolarında görev alan eski il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Nevşehir Kapadokya Dedeman Otel'de gerçekleştirilen 'Teşkilat Buluşmaları' programına, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, AK Parti Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in yanı sıra, 23 ve 24.dönem milletvekili Ahmet Erdal Feralan, Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz, gençlik kolları başkanı Mustafa Rauf yanar ve kadın kolları başkanı Nihal Kutlar, 2001-2014 yılları arası AK Parti kadrolarında görev alan eski il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, merkez ilçe ve il yöneticileriyle istişare toplantısının yapıldığını, her ilçe için bu toplantıların ayrı ayrı bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirterek, tecrübelerden faydalanarak ülkemizin dünyada lider bir ülke konumuna gelmede önemli atılımlara imza atacağına inandığını belirterek, AK Parti'nin bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, AK Parti Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in ve 23 ve 24.dönem milletvekili Ahmet Erdal Feralan de birer konuşma yaptığı teşkilat buluşmasında 1 Kasım seçimlerinin Nevşehir ve ülke geneli için taşıdığı öneme vurgu yapıldı ve birlik ve beraberliğin,2023 vizyonunun gerçekleştirilmesi yönünde önemli bir mekanizma oluşturduğuna işaret edildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Açıkgöz Murat Göktürk Nevşehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title