Haberler

AK Parti'de 'Durmak Yok'

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları seçim gezilerini dün de sürdürdü.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Kemalettin Yılmaztekin Ceylanpınar'da, Mehmet Akyürek Viranşehir'de, M. Ali Cevheri Karaköprü ve EYyübiye'de, A. Eşref Fakıbaba Haliliye'de, Mahmut Kaçar Karaköprü'de ve son olarak Halil Özcan ise yine Eyyübiye kırsalında bir günde 17 köy gezerek seçimler öncesi destek istedi.

YILMAZTEKİN CEYLANPINAR'DA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaztekin, Ceylanpınar'de merkez ile kırsal bölgelerde seçim gezilerini sürdürdü. İlçe ziyaretinde Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin ve partisinin ilçe yönetim kurulu üyelerince karşılanan Yılmaztekin bir süre partililerle seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Yılmaztekin, gezisinde Muratlı, Yukarı Polatlı, Ceylan, Aydoğdu, Yukarı Taşyalak, Saraççeşme, Aşağı Doğruklu ve Maden mahallelerinde halkla buluştu.

Ceylanpınar ziyareti ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Yılmaztekin; ''Hepimiz bildiği gibi seçim startı verildi. 1 Kasım Türkiye'nin geleceğidir. Sandığa kısa bir zamanımız var. 1 Kasım AK Parti'nin, Allah'ın izni ile sizlerin zaferi olacaktır. Bu nokta da cenabı Allah'a hamdediyoruz. Ufak tefek ihtiyaçlarımız var ve onu gidermeye çalışıyoruz. Halkımızla hasbihal ediyoruz. Seçim çalışması kapsamında çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah" dedi.

AKYÜREK VİRANŞEHİR'DE

AK Parti adaylarından Mehmet Akyürek ise seçim bölgesi Viranşehir'de mahalle gezilerine devam etti.

Ziyaretleri sırasında vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Milletvekili adayı Akyürek, partisinin çalışmalarını anlattı.

Akyürek, mahalle ve seçmen gezilerinin yanı sıra Dağ, Palmanak ve Duvarcı ailelerinin düğünlerine katıldı ve yeni evlenen çiftlere mutluluk diledi.

Çiftlerin ailelerine de hayırlı olsun dileklerinde bulunan Akyürek, "İyi ve kötü günde halkımızın yanındayız. Onların sevinçlerine ve kederlerine ortak oluyoruz. Dileriz halkımızın en kötü günü böyle geçer. Evlenen çiftlere mutluluklar diliyorum. Ailelere de hayırlı olsun" dedi.

CEVHERİ KARAKÖPRÜ VE EYYÜBİYE'DE

Partinin bir diğer adayı Mehmet Ali Cevheri ise Karaköprü ve Eyyübiye'de ziyaretler gerçekleştirdi.

Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Kaytan ve İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kayral ile bir süre sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra birlikte Karaköprü esnafını ziyaret ederek destek isteyen Cevheri, belli bölge ziyareti sonrasında gittiği Eyyubiye'deki Yenice Mahalles'inde esnafı ziyaret etti.

Ardından Harran Üniversitesi Eyyubiye Kampüsüne de giden Cevheri, daha önce birlikte görev yaptığı ve birlikte çalıştığı Öğretim Görevlisi, Okutman ve diğer personeller ve öğrencilerle tek tek tokalaşıp ayaküstü sohbet etti.

Cevheri, buradaki açıklamasında "Üniversiteler ışık saçan kurumlardır. Bana ışık vermenizi özellikle rica ediyorum. Ben her zaman geleceğim. Mazbatayı aldıktan sonra da gelip öğrencilere ders anlatmak istiyorum. Öğrencilerimizi özledim. Onlar bize gıda oldular. Bize enerji verdiler. Her zaman emrinizde olduğumu bilin. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" diye konuştu.

FAKIBABA HALİLİYE'DE

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba ise dün Haliliye'deydi. Fakıbaba, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Süleymaniye Eğitim Kültür Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Fakıbaba, burada Kur'an tilaveti ve Mevlit programına katıldı. Gün boyunca sürdürdüğü temaslarının ardından Fakıbaba, akşam saatlerinde seçim bürosuna gitti.

Seçim bürosunda seçmenlerle bir araya gelen Fakıbaba, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Seçim bürosunda vatandaşlara hitap eden Fakıbaba, "Urfa halkına minnettarım herkes bağrına basıyor ve olayın farkındalar. Gerçekten Şanlıurfa bir huzur şehri Allah bu huzurumuzu elimizden almasın. Allah kimseyi huzursuz etmesin. Yani trilyonlarının olsa, bütün Urfa sizin olsa ve huzurunuz olmasa neye yarar. Onun için arkadaşlar insanları görüyorum. İş adamlarını görüyorum, işçi kardeşlerimi görüyorum. Taşeron işçilerimizi görüyorum hepsi önce huzur diyor. Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız" ifadelerini kullandı.

KAÇAR KARAKÖPRÜ'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, Karaköprü'de esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Kaçar'a Karaköprü ziyaretinde, AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri ile Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsa Kızıldemir eşlik etti. Karaköprü'de merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret eden aday Kaçar, vatandaşlarla görüşerek AK Parti'nin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi.

Seçmenlerden destek te isteyen aday Kaçar, vatandaşlarla tek tek görüşerek AK Parti'nin iktidarı dönemi boyunca yaptığı hizmetleri anlattı. Seçmenleri hedefleri ve 1 Kasım seçimlerinin önemi noktasında bilgilendiren Kaçar, muhtarları da ziyaret ederek gezisini tamamladı.

ÖZCAN EYYUBİYE'DE

Adaylardan Dr. Halil Özcan ise seçim çalışmaları için 17 köy gezdi. Özcan ve beraberindeki AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve yöneticileri ile birlikte başta Eyyübiye'ye bağlı 17 köy gezerek seçim çalışmaları hakkında vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan başta Görenler, Uğurlu, Yukarıbegdeş, Olgunlar Beşkat, Umuroba, Sağlık, Küçükdüzlük, Büyükdüzlük, Banarlı, Küpeli, Seksenören, Güzeller, Havşanlı, Obalı köyleri olmak üzere 17 köy gezerek bölge muhtarlarından ve Kanaat Önderlerinden tam destek aldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Akyürek Halil Özcan Karaköprü Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title