Haberler

AK Parti'de Birlik Beraberlik Yemeği

AK Parti Düzce il başkanlığı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine teşkilat üyeleri ve aday adayları yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Düzce il başkanlığı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine teşkilat üyeleri ve aday adayları yoğun ilgi gösterdi.

Ak Parti Düzce il başkanlığı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine teşkilat üyeleri ve aday adayları yoğun ilgi gösterdi. İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, il, ilçe ve belde belediye başkanı aday adayları ile bir araya gelinen yemekli toplantının amacının AK Parti'den belediye başkanlığı görevine talip olan 67 aday adayını bir araya getirmek ve birlik beraberliği muhafaza etmek olduğunu söyledi.

Konuşmasında birlik beraberlikten bahseden Kaşıkoğlu, muhalefet partilere gönderme yaparak "Kim ne derse desin kim ne anlatırsa anlatsın. Görünen köy kılavuz istemez. Birileri bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor. İşte birlik ve beraberliği gösterecek olan siz aday adayı arkadaşlarımızın göstereceği fotoğraftır. Bu fotoğrafı tüm Düzce görsün, tüm siyasi rakiplerimiz bu fotoğrafı görsünler. Birbirlerine düşecekler. Geçmişte yaşadığımız bazı olumsuzluklardan biz istifade edeceğiz. Bu anlamda yerel yönetim seçimlerinde AK Parti'nin oyunu olabildiğince aşağı çekip bu anlamda AK Parti'nin zafiyet içine girmesini sağlayarak belediye başkanlığını alacağı diye düşündüler. Bu asla böyle olmayacak" diye konuştu.

Konuşmasında hak yiyenlere de bela okuyan Kaşıkoğlu "Yolsuzluk operasyonu adı verilen ve ülkemiz için son derece önemli bir sürecin içinden geçtiğimiz dönemde tüyü bitmemiş yetimin hakkına, kim nerede, nasıl, ne şekilde el uzatıyorsa, tüyü bitmemiş yetim hakkına hangi mevkii ve konumu ne olursa olsun kim el uzatıyorsa Allah onun belasını versin" dedi.

AK Parti yolsuzluklarla anılan bir parti olmadığını tam tersine yolsuzlukların, çetelerin, yasakların üzerine cesaretle giden bir parti olduğunu savunan Kaşıkoğlu, "Bu ülkenin üzerinde kimsenin ameliyat yapmasına kimsenin benim ülkemin çöküşünü hızlandıracak şerefsizlik içinde olmasına adı, sanı makamı mevkisi gücü tankı, topu ne olursa olsun ben biliyorum ki bu millet onlara da asa fırsat vermeyecektir" dedi.

Düzce Belediye Başkan Adayı dışında diğer ilçe adaylarının da belirlenmediğini ifade eden Kaşıkoğlu Mehmet Keleş'e destek isteyerek "Artık zaman hepimizin Sayın Mehmet Keleş'in etrafında toparlanma ona güç verme ve AK Parti davasının Düzce'nin ileride başkanı yapmak için ortaya koymamız gereken çabayı göstermemizin zamanıdır" dedi.

KELEŞ, "DİĞER PARTİLER ADAY BULAMIYOR"

AK Parti Düzce Belediye Başkanı Adayı Mehmet Keleş, 2014 yılının mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin hayırlar getirmesini diledi. Birlik ve beraberlik gerçekten çok önemli olduğunu kaydeden Keleş "Memleketimizin huzur ve refaha kavuşmasından istikrara kavuşmasından büyümesinden güçlenmesinden rahatsız olanlar var. Bunlar hem uluslararası ulusal ve hem de biraz etrafınızda görebileceğiniz yakınlıkta yerel boyutta şahit olabilirsiniz" dedi.

Keleş, kurulduğu günden beri sadece Türkiye'nin değil İslam dünyasının, Türk coğrafyasının ve Dünyada ezilen bütün insanların umut ışı haline gelen AK Parti iktidarının bugün gerçekten memleketi yüksek ve ulvi bir noktaya taşımasından rahatsız olanların olduğunu ifade ederek "Özellikle dışarıda rahatsız olanlar var. Türkiye'nin güçlenmesinden büyümesinden bölgesinde etkin hale gelmesinden rahatsız olanlar var. Bunların yerelde de uzantıları var. Bu istikrarı bozmak istiyorlar. En büyük hedefleri de Sayın Başbakanımızdır. Lider kolay çıkmıyor. Bakın diğer partilere alternatif bulmakta ya da başka lider bulmakta ne kadar zorlanıyorlar" dedi.

Muhalefet partilerin adaylık için adam bulamadığını ifade eden Mehmet Keleş "Düzce'de bile diğer partilere bakın. AK Parti'nin kapısında aday adayları sıraya girmişken diğer partiler aday yapmak için adam bulamıyorlar. Borç ödüyorlar aday olsun diye. Mahkeme zaptı kapatıyorlar. Aday olmadığı için il başkanını aday gösteriyorlar. İlçelerin çoğunda adayları yok. Bugün AK Parti gerçekten bu kalabalık AK Parti'nin ne kadar büyük bir iş becerdiğini bizlere gösteriyor. Bugün birlik ve berberlik günüdür diyoruz. Mehmet Keleş için değil. Mehmet Keleş bugün aday olmasaydı 9 aday adayından birisi olsaydı kazanılacaktır. Sizlerden birisi de değil, hanginiz olursanız olun AK Parti zaten kazanıyor. Ama bugün birlik ve beraberlik zamanı" çağrısını yaptı.

Mehmet Keleş, AK Parti için herkesi elinden geleni yapmaya davet ederek "Gezi olaylarında istediklerini alamayanlar bugün başka bir argüman ortaya çıkarıyorlar. AK Parti'nin içine yerleştirdikleri küçük bombaları patlatarak yıkmaya çalışıyorlar. Buna fırsat vermemek lazım. Buna fırsat vermek buna yardımcı olmak en iyi söylemle memlekete ihanetle ifade edilir. Biz memleketimizi seviyoruz. Büyümesi için gayret göstermek istiyoruz. Hep birlikte el ele vereceğiz. Bu memleketi geçmişte yaşadığımız kötü zihniyete bırakmayacağız. Herkes elinden geleni yapacak" dedi.

Aday gösterilmeyenlere 'küsmeyin, darılmayın" mesajı veren Keleş, herkesin Mehmet Keleş gibi olmasını isteyerek "Herkes Düzce'de Mehmet Keleş, herkes Metin Kaşıkoğlu, İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır olacak. Herkes çalışacak. Herkes elinden geleni mutlaka yapacak. Darılmak kırılmak yok. Bakın ben aday gösterilmedim. Belediye başkanıydım halk desteği ise yüzde 84'dü. Aday gösterilmedim diye küsmedim çalıştım adayım" diye konuştu.

"Ben herkes için iyi bir örneğim" diyen Keleş, sözlerine şöyle devam etti: "Küsmezseniz, çalışırsanız gelme şansınız var. Aday kardeşlerime sanki kendileri adaymış gibi çalışmalarını temenni ve tavsiye ediyorum. Aday olmak güzeldir. Aday olmasanız dahi adaylık yarım bile kalmış olsa mutlaka tortu bırakır. Ben Cumayeri'nden aday oldum 33 oy daha alsaydım başkan olacaktım. Ama olamadım. Bu benim için kayıp olmadı. Onun için kayıp hiçbir zaman siyasette tamamen bir kayıp sayılmaz. Bugün olmazsa yarın olur. Hiç olmazsa da bu memlekete hizmet olur."

Toplantıda konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, seçimde galip gelmek için güç ve birlik içinde olunması gerektiğine dikkat çekerek "Yerel seçim sonunda bir kişi belediye başkanlığı koltuğuna oturacak. Bugüne kadar bir sürü listeler yayınlandı. Bunların değeri yok. Bugüne kadar hiçbir ilçenin listesi belli değil. Sağda solda dolaşan listelere itibar etmeyin. İşte orada bir istisna olacak. Ama önümüzde ki süreçte bir birimizi sevelim. AK Parti'nin bu seçimde galip gelmesi için ne gerekiyorsa yapmaya çalışalım. Güçlü olalım, birlikte olalım" dedi.

Milletvekili Fevai Arslan ise partililere kavga etmeyin çağrısında bulunarak "Belediye Başkanlığı koltuğunu Allah bir kişiye nasip edecek. Genel Merkez bir kişiyi uygun görecek. Sizden ricamızdır yalvarışımızdır. Allah aşkına kavga etmeyin. Nefis yapmayalım. Zaman nefis zamanı değildir. Sayın Başbakanımızda ifade etti. Her davanızı 30 Mart'a kadar durdurun. Bizde sizlerle yerel siyasetçiler olarak, milletvekilleri olarak rica ediyoruz. Kimse bu açıklamalardan sonra nefis yapmasın. 30 Mart'a kadar nefislerinizi kenara koyun" dedi.

Milletvekili İbrahim Korkmaz da, adayların arkasında olduğunu belirterek "Bir adayımız dışında adaylar daha belli değil, Allah sizi inandırsın çok merak etmiyorum. Fikrimizi sordular söyledik. Kim çıkarsa arkasında duracağız. Aday çıkacaksa onun arkasında duracağız. Adam gibi konuştuk adam gibi arkasındayız. Biz teşkilatımızla birlikte ve beraberlik içinde bu seçimleri alacağız. Kimse burada bir yere varmaya çalışmasın" dedi. Konuşmaların ardından program sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Kaşıkoğlu Mehmet Keleş Ak Parti Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title