Haberler

AK Parti'de Bayramlaşma

AK Parti’nin Kurban Bayramı dolayısıyla partiler arası bayramlaşmada kabul ettiği ikinci parti MHP oldu.

AK Parti'nin Kurban Bayramı dolayısıyla partiler arası bayramlaşmada kabul ettiği ikinci parti MHP oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Kim teröre, teröriste destek veriyorsa hukuk önünde yargılanmalıdır. Siz, o bölgede özerklik ilan edemezsiniz Türkiye buna müsaade etmez. Buna vatandaşlarımız müsaade etmez. Burada HDP'nin dil değişikliği yapması gerekir. PKK'nın silah bırakması gerekir" dedi.

AK Parti'nin, Kurban Bayramı dolayısıyla partiler arası bayramlaşması AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Partileri kabul eden heyette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkanı Selçuk Özdağ, Ankara Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Meryem Göka, Ankara Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı yer aldı.

MHP heyetinde yer alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emir Halil Ayhan, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Terör örgütü Türkiye Cumhuriyeti'nin bir parçasını alıp götürmek istiyorsa bunlarla müzakere olmaması lazım. Bunların tasfiye edilmesi lazım" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Kim teröre, teröriste destek veriyorsa hukuk önünde yargılanmalıdır. Siz, o bölgede özerklik ilan edemezsiniz Türkiye buna müsaade etmez. Buna vatandaşlarımız müsaade etmez. Burada HDP'nin dil değişikliği yapması gerekir. PKK'nın silah bırakması gerekir. Bir müzakere yapılmıyor güvenlik ve özgürlük beraberce yürüsün herkes ortak yaşama iradesini geliştirsin" ifadelerini kullandı.

Ayhan ise, "Çözüm sürecinin buzdolabında bekletilmesini istemiyoruz. Bu nedenle toprağın bir parçasını koparmak isteyenlerle müzakere olmaz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kurban Bayramı Selçuk Özdağ Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title