Haberler

AK Parti'de Bayramlaşma

AK Parti Muğla İl teşkilatında bayramlaşma töreni il binasında yapıldı.

AK Parti Muğla İl teşkilatında bayramlaşma töreni il binasında yapıldı. Törene İl Başkanı İhsan Küreci, Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ve partililerin yanı sıra, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde okuyan Gana'lı Müslüman öğrenciler de katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı İhsan Küreci, Muğla'nın hak ettiği ama yeterince yararlanamadığı hizmetler konusunda mücadele etmeye başladıklarını söyledi. İl Başkanı Küreci, "İki milletvekilimiz seçimlerin üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen, hastaneler ve teknopark konusundaki müjdeleri Muğlalılar ile paylaştık. AK Parti olarak bu dönem Muğla'nın yatırımlar konusunda şaha kalkacağı bir dönem olarak görüyorum. İnşallah 13 yıldır AK Parti'nin hizmetlerinin bundan sonra da bayram havasında aksatmadan devam etmesini diliyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili Hasan Kökten ise, tüm dünyanın ve İslam ülkelerinin gözünün Türkiye üzerinde olduğunu belirterek, "Afrika'da, Ortadoğu'da, Balkanlarda ve Kafkaslarda yaşayan soydaşlarımızın, Müslüman kardeşlerimizin mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyorum. Onlar biliyorlar ki, bizim Türkiye olarak her zaman onların yanında ve yardımlarına koşacak güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti var. Seçimlerin ardından Hasan Özyer vekilim ile birlikte Bakanlarımız ile birebir yaptığımız görüşmelerdeki istenilen projelerin ilimize aktarılabilmesi için teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğinin yanında doğru işler yapması çok önemli. Teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içinde olursa, halkımız ile kucaklaşırsa oy oranımız o oranda artarken, hizmetlerimiz de o oranda artacaktır" dedi.

Milletvekili Hasan Özyer ise mübarek Ramazan Bayramının ülkemize ve Muğla'ya hayırlı olmasını dilerken, "Seçimler bitti, artık şimdi çalışma zamanı. Türkiye güçlü olmak zorunda. Şu anda kişi başı milli gelir 10 bin dolar civarında. İnşallah önümüzdeki süreçte bu rakamlar 20-30 bin dolar olacak. Etrafımıza baktığımızda İslam alemi gerçekten bir ateş çemberi içinde. Bu çemberin içinde Türkiye çok güçlü olmak zorunda. Türkiye ne kadar güçlü olursa, kalkınmış bir ülke olursa, o ülkelerde barış olur ve geleceği kurtulmuş ülkeler olur. Uzun zamandır görüyoruz. Müslümanların çektiği sıkıntıları biliyoruz, Müslüman Müslüman'ları öldürüyor, hiç kimseden bir çözüm arayışı yok. Bunun için Türkiye'nin güçlü olması gerekir. Türkiye'nin güçlü olması demek, Orta Asya'nın Balkanların huzur bulması demek. Türkiye ne zaman güçlenmeye başlasa başına hemen bir bela çalmaya çalışıyorlar. Bu anlamda Türkiye'nin istikrarlı olması için siyasi krizler yaşamaması lazım, ekonomik krizler yaşamaması lazım. Birlik ve beraberliğin sağlanması için geçmiş dönemlerdeki kırgınlıkları bir kenara bırakacağız. Bu makamlar, bu koltuklar bizlerin şahsi makamları ve koltukları değil" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kökten Hasan Özyer Ak Parti Küreci Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title