Haberler

AK Parti'de Aday Adaylık Süreci Sona Erdi

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, düzenlediği basın toplantısında 1 Kasım seçimleri öncesi aday adaylığı süresinin sona erdiğini söyledi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, düzenlediği basın toplantısında 1 Kasım seçimleri öncesi aday adaylığı süresinin sona erdiğini söyledi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar Karabük'ten 18 aday adayının müracaat ettiğini ifade ederek, "1 Kasım seçimleri öncesi partimizde aday adaylığı müracaatları sona erdi. Müracaatlar hem parti il teşkilatımıza, hem de genel merkeze yapılabiliyordu. Genel merkezimiz müracaat dosyalarını sisteme giriyor. Şuan itibariyle net olmamakla birlikte aday adayı sayımız 18'dir. Ama bu sayı artabilir. Genel Merkezimizde oluşturulan komisyon 11-18 Eylül tarihleri arasında aday adaylarını değerlendirecek. Daha önce 7 Haziran tarihinde yapılan seçimlerde aday adayı olan adaylarımız mülakata çağırılmayacaklar. Ancak ilk kez aday adayı olan arkadaşlarımız mülakata çağırılabilir. Temayül sürecimiz yok. 18 Eylül itibariyle adaylarımız açıklanacak. O tarih itibariyle biz de seçim çalışmalarımızı hızlandıracağız" dedi.

"EMEKLİLERE UCUZ KONUT ÇALIŞMASI VAR"

AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar, Karabük'teki kamu yatırımlarını ve emeklilerle ilgili bir çalışmaları olduğunu ifade ederek, "TOKİ tarafından emeklilerimize ucuz konutlar yapılması noktasında şuana kadar 5 Bin'in üzerinde müracaat var. TOKİ tarafından yapılacak olan konutlar için biz üç tane bölge belirledik. Bunlardan biri 5000 Evlerde, biri Soğuksu bölgesinde diğeri de Kayabaşı bölgesinde. TOKİ Başkanımız taleplerin alınmasının ardından süratle işe başlanacağını belirtti. SGK Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. 5000 Evlerdeki Sağlık Kompleksi inşaatı başladı. İŞKUR binası ile ilgili çalışmalarımız hızlandı. İl Tarım Müdürlüğü hizmet binası bitti. Arka taraftaki toprak kayması dolayısıyla geçici kabulü yapılmadı. Oradaki sorun da kısa sürede çözülecektir. İl Milli Eğitim Binası yapımı tekrar başladı, inşaat çalışması hızla ilerliyor. 5000 Evler'deki Doğum Hastanesi'nin yakında yıkımına başlanacak. Oraya da Adalet Meslek Yüksek Okulu binası yapılacak. Tüm yatırımlarımız hızla ilerliyor, bizler de bu yatırımların yakından takipçisiyiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Karabük Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title