Haberler

AK Parti'de 4 İlin İlçe Adayları Belli Oldu

Güncelleme:

Yerel seçimler öncesi tüm büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti'nin Adana, Antalya, Aydın ve Balıkesir'in ilçe belediye başkan adayları da belli oldu.

4 NOKTADA ADAYLAR BELİRLENDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parti genel merkezinde gerçekleştirilen Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısında Adana, Antalya, Aydın ve Balıkesir'in ilçe belediye başkan adaylarının belirlendiğini bildirdi.

MİLLETVEKİLLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Adayları belirlenen illerin milletvekillerini parti genel merkezine davet ettiklerini belirten Şahin, milletvekillerine konuyla ilgili bilgilendirme yapıldığını dile getirdi.

Adana ilçe belediye başkan adayları:

Aladağ: Mustafa Akgedik

Ceyhan: Alemdar Öztürk

Çukurova: Cüneyt Karaaslan

Feke: Cuma İş

İmamoğlu: Kadir Altunköse

Karaisalı: Yusuf İyi

Karataş: Sinan Gül

Kozan: Kazım Özgan

Pozantı: Ramazan Demir

Saimbeyli: Mustafa Uyanık

Sarıçam: Ahmet Zenbilci

Seyhan: Azim Öztürk

Tufanbeyli: Remzi Ergü

Yumurtalık: Turgut Erişmen

Yüreğir: Mahmut Çelikcan

Antalya ilçe belediye başkan adayları:

Akseki: İsmet Uysal

Aksu: Halil Şahin

Alanya: Hasan Sipahioğlu

Demre: Süleyman Topçu

Döşemealtı: Nurettin Tursun

Elmalı: Ümit Öztekin

Finike: Nail Dülgeroğlu

Gazipaşa: Adil Çelik

Gündoğmuş: Mehmet Özeren

İbradı: Muharrem Kaya

Kaş: Halil Kocaer

Kemer: Yusuf Uras

Kepez: Hakan Tütüncü

Konyaaltı: Remzi Sadi

Korkuteli: Mustafa Akdeniz

Kumluca: Hüsamettin Çetinkaya

Manavgat: Recep Barut

Muratpaşa: Cihan Bulut

Serik: Ramazan Çalık

Aydın ilçe belediye başkan adayları:

Bozdoğan: Ali Erkut

Buharkent: Mehmet Erol

Çine: Celalettin Kocamaz

Didim: Ufuk Döver

Efeler: Yalçın Pekgüzel

Germencik: Fuat Öndeş

İncirliova: Kazım Günaydın

Karacasu: Kutsi Küçükyörü

Karpuzlu: Hilmi Dönmez

Koçarlı: Abdullah Arıcı

Köşk: Rıfat Kadri Kılınç

Kuşadası: Engin Berberoğlu

Kuyucak: Metin Ertürk

Nazilli: Mustafa Acar

Söke: Metin Yavuz

Sultanhisar: Ertegün Ünal

Yenipazar: Zafer Savcı

Balıkesir ilçe belediye başkan adayları:

Altıeylül: Zekai Kafaoğlu

Ayvalık: Hakan Kayaalp

Balya: Şaban Özel

Bandırma: Recep Şekerci

Burhaniye: Necdet Uysal

Bigadiç: İsmail Avcu

Dursunbey: Ramazan Bahçavan

Edremit: Özkan Kostak

Erdek: Hüseyin Aysan

Gömeç: Kazım Arslan

Gönen: Hüseyin Yakar

Havran: Emin Ersoy

İvrindi: Recai Baytar

Karesi: Yücel Yılmaz

Kepsut: İsmail Cankul

Manyas: Hasan Kahraman

Marmara: Süleyman Aksoy

Savaştepe: Turhan Şimşek

Sındırgı: Ekrem Yavaş

Susurluk: Hüseyin Hızlıoğlu

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ak Parti Antalya Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (21)

kızkulesimehmet1907@hotmail.com:

Şu Gömeç akp belediye başkan adayı kazım arslan varya, birisi çıkıp seçime yakın , ' bu arkadaş akp ve sayın başbakanımızla ilgili aha şunları şunları söyledi ( ağıza alınmayacak küfürler )deyip, kayıtları gösterirse ne olur sizce:) akp gömeçte kaybetti. bu arkadaşa kim kefil olduysa (ki bizim milletvekillerinden birileri) bu olaydan sonra onunda siyasi hayatı biter yani. bekleyin görün derim.

25
3
yanıtYanıtla
değil mi?mht_kocer@hotmail.com:

yeni kutucular yolda, eski rüşvetçiler yenilerin teminattı olcaktır

14
14
yanıtYanıtla
Mustafa Şahinsahinmustafa15@gmail.com:

Maşallah! Lotarya'dan bekler gibi 'aday' açıklanmasını bekliyoruz. Hani,'ileri demokrasi' vardı. 'Her bir aday' önseçimle belirlenmeli ve 'halka' açıklanmalıdır.Yoksa buna 'demokrasi' dahi denir mi? Barajlı,lider sultalı,adam kayırmalı,varlıklı kişi ya da kişilerin seçilmesi:Al,sana 'seçim.' Sonra da 'hırsızlık,yolsuzluk,arsızlık vb...' oluyor diye 'döğünme' sevgili halkım....Saygı ve sevgilerimle.

18
8
yanıtYanıtla
gömeçlicevdet2008@hotmail.com:

Gömeç akp belediye başkan adayını iyi seçmiş. Kazım arslan sayıyorum sırasıyla, dsp, dyp, mhp partilerinden tecrübe kazanıp, iki ay önce partisinden istifa edip akp'ye geçen, gömeçte herkese sorun, akp'ye, sayın başbakan Tayyip Erdoğana hiçbir küfürü esirgemeyen bir zattı diyorlar. VE AKP BU ADAMI ADAY GÖSTERİYOR. Gömeç'i akp kaybetmiştir, geçmiş olsun. Sayın ali aydınlıoğlu bunun sorumlusudur. Göreceksiniz, akp gömeçte büyük bir farkla kaybedecektir. Ya chp, ya mhp alacaktır. bekleyin görün.

20
5
yanıtYanıtla
-.-elarrabics1617@windowslive.com:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

9
10
yanıtYanıtla
Baran Özgünfb-baran@hotmail.com:

Bu adam küfürü hak etmiyo mu beyler :))

yanıt0
yanıt0
Farklı cemaatm.ozen53@gmail.com:

Kardeşim bu cemaat meselesine ammada taktınız.Siz cematı sadece islami cemaatlamı yorumluyorsunuz.Unutmayin şeytaninda bir cemaatı vardır.Birzamanlar şeytan meleklerin hocasi idi ne oldu kovuldu ila nihaye lanetlendi.

12
5
yanıtYanıtla
vatandaşyozgat_66_66_25@hootmail.com:

serik için mükemmel bir aday belirlediniz teşekür ederiz

8
9
yanıtYanıtla
gömeçliperihan@hotmail.com:

Gömeç teki kazım arslanı, yozgat akp adayı kazım arslan ile karıştırdılar galiba. Adam gömeçte daha iki ay öncesine kadar akp, başbakan ve ailesine olmadık laflar ediyordu. sonra ne olduysa iki ay içerisinde gömeç akp belediye başkan adayı oldu. aday seçme kriterleri değişmiş haberimiz yok:) gömeç chp'nindir artık. akp kendi elleriyle verdi, hayırlı uğurlu olsun.

17
0
yanıtYanıtla
fatihhanantaliya.2010@mail.ru:

şu gömeç yorumcuları fakrlı farklı isimden aynı kişi gibi sanki:) iyi takmış demekki adama. korkutelinin adayı bildiğim kadarıyla iyi birisi eski selametci uzun süredir de akpli. ama korkutelinde mhp den başka partinin kazanması biraz zor oluyor. hele hele bu olaylardan sonra biraz daha zor olacak. ayrıca chpnin adayı da hatırlı birisi ama bence korkuteli halkı dindar milliyetcidir o açıdan solun kazanma ihtimali yok denilecek kadar azdır. akp mhp arasında gider mhp alır gibime geliyor ama Allah kimi hayırlı olacaksa onu nasip etsin diyelim

3
13
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title