Haberler

AK Parti Darende Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Darende ilçe danışma meclisi toplantısı düzenlendi.

AK Parti Darende ilçe danışma meclisi toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, CHP ve MHP'nin koalisyon görüşmelerindeki tutumlarına değinerek, 13 yıllık AK Parti iktidarının kazanımlarının, yapılan hizmetlerin inkar edilmesinin istendiğini söyledi.

Türkiye'nin dar bir boğazdan geçtiğini kaydeden Dalkılıç, "Terör hortlamış, ülkenin evlatları can veriyor. Gelin beraber yürüyelim dedik, samimi olarak da teklif götürdük ancak onların şartlarında olmadı. MHP, hükümet kurmam azınlık hükümetine de destek vermem, koalisyona girmem şeklinde bir tavır takındı. Devlet Bahçeli ve aynı zihniyette olanlar bu millete vatanperverlikten, milliyetçilikten, şahadetten söz etmemelidir. MHP yönetiminin maskesi düşmüştür" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de hükümetin belirsiz olduğu bir dönemde yaşadıklarını dile getirerek, "Allah'a hamdolsun Başbakanımız, ekibiyle hiçbir eksikliğe, boşluğa meydan vermeden hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı devam ettiriyor. Şu anda en kanlı terör örgütü olan PKK'ya ve onun siyasi kolu olan HDP'ye karşı aslanlar gibi mücadelemizi sürdürüyor" dedi.

AK Parti'nin bütün iyi niyetli çalışmalarına rağmen koalisyonun kurulamadığını belirten Şahin, şöyle konuştu:

"Şu anda gelmiş olduğumuz noktayı açarsak koalisyonların oluşması için gecemizi gündüzümüze katarak mutlaka bir hükümetin olması gerekirdi fakat MHP kapılarını kapattı. Onlar milletten utanması olmasa CHP ile seve seve koalisyon yaparlar. Hatta HDP ile de bir araya gelirler. 7 Haziran'dan önce AK Parti'ye oy vermeyin gidin HDP'ye oy verin dediler. Niçin? HDP'ye verilen oy AK Parti'nin bileğini bükmek içindi. Süreci tıkayan MHP'nin amacı AK Parti, CHP ve HDP'nin birlikte koalisyon kurmasına zemin hazırlamak. Fakat biz şu ana kadar yapacağımızı yaptık, eğer seçim hükümeti olacaksa bunu vebali, günahı, sorumluluğu tamamen Milliyetçi Hareket Partisi'nindir."

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise çalışmalarını aralıksız sürdüren teşkilat mensuplarına ve AK Parti gönüllülerine teşekkür ederek, AK Parti'nin her zaman dinamik kadrolarıyla millete hizmet için hazır olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Halis Dalkılıç Ak Parti Darende Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title