Haberler

AK Parti Dağbeli'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

Dağbeli ziyaretinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanlığının organizasyonuna, il ve ilçe gençlik kolları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Nurettin Tursun katıldı.

AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanlığının organizasyonunda Dağbeli'ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete İl ve İlçe Gençlik Kolları, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve partililer katıldı. Dağbeli'ne yapılan ziyarette vatandaşlar AK Partililere büyük ilgi gösterdi bol bol sohbet etti

Dağbeli'nde sokak ve caddelerde yapılan kısa ilçe turunda esnaf ve vatandaşlar ile de sohbet eden AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, Belediye Başkanı Nurettin Tursun dilek ve temennileri dinledi. Daha sonra kahvehane de sohbete devam edildi. Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, yürütülen belediye hizmetleri hakkında bilgi verirken AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ise yeni Büyükşehir Belediye yasasını anlattı.

Daha sonra Dağ İlköğretim Okulu'nda incelemede bulunan AK Parti heyeti ve Belediye Başkanı Nurettin Tursun, okul yönetimi tarafından hazırlanan dosyayı inceledi ve yapılması gerekenler konusunda harekete geçilmesi yönünde ilgili birimlerle görüşme gerçekleştirdi. Düzenlenen programda Dağbeli Belediye Başkanı Ali Gökay da katılırken AK Parti Döşemealtı İlçe Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Ural, Mehmet Sarılar ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurettin Tursun Döşemealtı Ak Parti Dağbeli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title