Haberler

AK Parti Çumra'da Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti, Konya'nın Çumra ilçesinde seçim çalışmalarını sürüdürüyor.

Çumra Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, eski AK Parti Konya Milletvekili Muharrem Candan, Çumra Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Oğuz, AK Parti Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, parti mensupları ve vatandaşların katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, "Kim bu millete hizmet ederse başımızın üstünde yeri var. Kim bu millete hizmet etmezse güle güle. Onun için başkalarına güvenerek, başkalarından güç devşirerek millete dayatmaya kalkanların dönemi bitti. Bizim üzerimize düşen bir vazife var; Millet bizi seviyor diye oturup yatmak yok. Kapı kapı gezeceğiz, halkımızın desteğini isteyeceğiz" dedi.

Çumra Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Oğuz ise, "İlçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz, beraber en güzel günlere kavuşacağız. Arkanda hükümet var salla gitsin dediler. Hayır. Ben aldatmaya gelmiyorum, ben aldanmayacağım da. Allah bana yapamayacağım hiçbir vaadi söylemeyi nasip etmesin. Biz genciyle, yaşlısıyla, engellisiyle hep beraber Çumra'yı yönetmeye geliyoruz. Rabbim mahçup etmesin" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından merkezde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti seçim sürecinde destek istedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Konya Çumra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500

Yorumlar (2)

Servet ÇIRACIsciraci@selcuk.edu.tr:

ben çumralı değilim ama çumrada altı yıl gorev yaptım bu altı yıl içerisinde sn. dr. Mehmet Oğuz'u yakınen tanıma fırsatım oldu hakikaten şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Dr. Mehmet Oğuz çumra için çok büyük bir bir şans onun doğruluğuna ve dürüstlüğüne kimse toz konduramaz gözünü kin ve hırs büyümüş bazı kişiler ona iftira atmaya çalışıyorlar yazık siyasettir olabilir ona her türlü iftira atabilirsiniz ama hırsızlığı, yolsuzluğu asla onunla bir araya getiremezsiniz ona bulaştıramazsınız temelden milliyetçi ve ülkücü bir görüşe sahip olmama rağmen böyle büyük bir iftiraya sessiz kalamazdım.

11
1
yanıtYanıtla
VATANSEVER ÇUMRALImusti701@hotmail.com:

AK parti , çumrada yüzde 65 oy oranı ile seçimleri alır diye düşünüyorum...saygılar..

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title