Haberler

AK Parti Cumhurbaşkanlığ Seçimi Startını Verdi

AK Parti Kayseri teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı için seçim startını İncesu ilçesinden verdi.

AK Parti Kayseri teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı için seçim startını İncesu ilçesinden verdi.

AK Parti Kayseri il başkanlığı 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için, İncesu ilçesinde yaptığı esnaf ve pazar ziyareti ile seçim startını verdi.

İncesu ilçesindeki programa AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları katıldı.

Milletvekili ve beraberindeki heyet, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın ambleminin bulunduğu tişörtleri üzerlerine giyerek, pazar esnafını ve pazarda alış veriş yapan vatandaşları ziyaret etti. Ardından da İncesu meydanındaki esnafları ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi.

Son olarak İncesu İlçe Teşkilatı'nda değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, "12 yıl boyunca, bu ülkenin kaderinin değişmesine tesir eden bir 'sağlam iradeyi' Cumhurbaşkanı yapmak için yola çıktık. İnşallah bu yolda da başarılı olacağız. Türkiye 21. Asrın özellikle ilk 10 yılında bütün milletimizin ve bütün dünyanın takdirini kazanan büyük bir sıçrama gerçekleştirdi. Şimdi Milletimizin 2. Sıçramasını sağlayabilecek çok büyük bir adımı atıyoruz. Şimdiye kadar AK Partinin geçekleştirdiği devrimler Milletimizin teveccühü ile olmuştur. Cumhurbaşkanı adayımız inşallah yine milletimizin teveccühüne mazhar olacak ve bugün Türkiye 2023,2053 ve 2071 hedeflerine büyük milletimizin kararlılığı ile ulaşacaktır" dedi.

AK Parti Kayseri il Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde hazırlıklarının tamamlandığını ifade ederek, "AK Parti Kayseri teşkilatı olarak seçim çalışmasıyla ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İl teşkilatları, ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kollarıyla, mahalle teşkilatlarıyla ve sandık yönetim kurullarıyla ulaşılmadık bir ev bırakmamacasına, 10 Ağustos'a kadar milletin gönlünde Recep Tayyip Erdoğan'ın tek aday olarak kalması için çalışmalarımız sürecek." dedi.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ise, Cumhurbaşkanının doğrudan halk tarafından seçilecek olmasının devrim niteliğinde bir adım olduğuna dikkat çekerek, "Belki bu olayları bizzat yaşadığımız için farkına varamıyoruz, kavrayamıyoruz. Ancak şunu çok net bir şekilde söyleyebilirim ki, Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye Siyaset tarihi için bir dönüm noktası oluşturacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. İlk defa bu Millet kendisini yönetecek en tepedeki idareciyi doğrudan kendisi seçecektir. Belki farkına varamıyoruz ama, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vatandaşları olarak bir tarihe tanıklık ediyoruz." şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan İncesu İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz de, "12 yıldır Milletimize hizmet yolunda karşısına çıkan her türlü engeli teker teker devirip iddiasından ve davasından, hedeflerinden hiçbir zaman vazgeçmeyen bu Ak Kadro, Cumhurbaşkanını seçtiği gün, Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı koltuğuna oturduğu gün Türkiye'nin önüne yepyeni bir model ortaya konulmuş olacaktır." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Tamer Ak Parti Kayseri İncesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title