Haberler

AK Parti, Cuma Günü Seçim Maratonuna Başlıyor

Güncelleme:

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 17 Nisan Cuma günü Malatya'da seçim startı verileceğini ifade etti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 17 Nisan Cuma günü Malatya'da seçim startı verileceğini ifade etti. Başkan Kahtalı, "Malatya'nın her bir noktasında demokrasi şöleni havasında bir seçim kampanyası yürüteceğiz. İlimizde her bir kardeşimiz ile tek yürek olup 7 Haziran seçimlerine hazırlanacağız" dedi.

17 Nisan Cuma günü saat 15.00'te Tavşantepe'de 6 milletvekili adayı için karşılama yapılacağını ifade eden Başkan Kahtalı, "7 Haziran seçimlerine gireceğimiz 6 milletvekilimiz için cuma günü yapacağımız karşılama ve akabinde 16.30'da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde adaylarımızı tanıtacağımız program ile 7 Haziran Genel Seçimi için ilimizde seçim kampanyamızı başlatmış olacağız. Tüm teşkilat mensuplarımızın, belediye başkanlarımızın, partimize başvuruda bulunan aday adaylarımızın katılımla kampanyamızın startını vereceğimiz bu büyük buluşmamıza tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. İnşallah hep birlikte, kardeşliğimizi, gönül birliğimizi muhafaza ederek 7 Haziran seçimlerine hazırlanacağız" diye konuştu.

Yoğun bir çalışma programı hazırladıklarını söyleyen Hakan Kahtalı, "Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, tüm ilçe teşkilatlarımızla ilimizde gitmediğimiz ilçe, mahalle, ev kalmayacak, elini sıkmadığımız kardeşimiz kalmayacak. Seçim Koordinasyon Merkezimiz tarafından belirlenecek program dahilinde çok yoğun bir kampanya sürecimiz olacak. İnşallah Cumartesi günü 6 adayımızla sahada olacağız" ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin Malatya'nın tüm ilçelerinde, mahallelerinde AK Parti'yi sandıkta birinci parti çıkararak 6'da 6 yapmak olduğunu dile getiren Kahtalı, "Bu seçim Türkiye'nin tarihinin, geleceğinin, kaderinin oylanacağı bir seçim. Bugüne kadar elde ettiğimiz kazanımlarla belli bir noktaya kadar geldik. Bu noktayı korur ve daha ileriye götürürsek 12 yılda sahip olduğumuz kazanımlarımızı devam ettirme şansımız olur. İşte bunun için milletimizin, Malatya'mızın bir kez daha AK Parti demesi ile iktidarımız tarihi bir fırsat kazandıracaktır. Bu fırsatı, bu gücü, emaneti her daim vatandaşının, ülkesinin çıkarına kullanan AK Parti, inşallah 8 Haziran sabahı zaferle uyanarak yeni Türkiye için yeni bir anayasa yapma fırsatını yakalayacaktır" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Kahtalı Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title