Haberler

AK Parti Çorum Milletvekillerinden Teşekkür Ziyaretleri

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Sungurlu ilçe teşkilatını ziyaret eden Uslu, Bağcı ve Kurt, ilçe meydanında partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Uslu, yaptığı konuşmada, AK Partililerin Sungurlu'da tehditlere pabuç bırakmadan çalışmalarını sürdürdüğü ve ilçede oy kullanan iki kişiden birinin AK Parti'yi seçtiğine dikkati çekerek, buna rağmen seçim sonuçlarına sevinemediklerini, Türkiye'yi kötü günlerin beklediğini savundu.

"Biz bu kötü günleri gördüğümüz için başkanlık sistemini savunmuştuk" diyen Uslu, şöyle devam etti:

"Ama bazıları 'sultanlık gelecek' dediler. Ancak şunu unuttular; sultan hesap vermez ama başkan hesap verir. Biz vatandaşa istikrarı iyi anlatamadık. Vatandaşımız önümüzdeki dönemde koalisyon oyunlarını görünce istikrarı daha iyi anlayacak. Biz bunun için önümüzdeki dönemde başkanlık sistemini ve istikrarı daha iyi anlatacağız. Ben, kendi içimizde yıkılmadan, diz çökmeden, dik durarak ama dikleşmeden, birbirimizi sahiplenerek yolumuza devam etmemiz gerektiğine inanıyor, sizlere bunu tavsiye ediyorum. Koalisyon ihtimalleriyle uğraşmayın, vakit kaybetmeyin ya da hangisinin doğru olduğu üzerinden yeni bir tartışma açmayın. Bizim partimizin büyükleri, yetkili kurulları vardır. Bunlar çeşitli verileri değerlendirerek en doğruları yaparlar. Bizim şer zannettiğimizin ardında hayır vardır. Bakın muhtar bile olamaz dedikleri insan bugün bizim Cumhurbaşkanımız ve dünya lideridir."

Milletvekili seçilen Bağcı da Çorum merkez ve ilçelerinin tamamında AK Parti'nin birinci parti olduğuna dikkati çekerek, kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti.

AK Parti'nin 10'uncu seçiminde de galip çıktığını vurgulayan Bağcı, "Yüzde 13, yüzde 20 oy alanlar takla atarak seviniyorlar. Biz üzüntülüyüz, üzüntümüz büyüktür. Hükümeti yine AK Parti kuracaktır. Seçimlerden önce ne vadettiysek bundan sonraki süreçte de bunları gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Seçimlerden önce 'AK Parti kaybetsin de ne olursa olsun' diyenler kaybedecektir" diye konuştu.

Milletvekili seçilen Kurt ise seçimler için çok çalıştıklarını ve karşılığını aldıklarını ifade ederek, "Bundan sonra da daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Sungurlu bize sahip çıktı. Başta kadın kolları olmak üzere Sungurlu ilçe teşkilatının tüm bireylerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Uslu, Bağcı ve Kurt daha sonra Oğuzlar, Laçin, Osmancık, Kargı, Bayat, Uğurludağ ve Kargı ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek, vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Cahit Bağcı Ak Parti Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title