Haberler

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse;

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, 10 Ağustos’ta Türk milletinin kendisi gibi düşünen, yaşayan ve hareket eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçerek Çankaya’ya çıkacağını söyledi.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, 10 Ağustos'ta Türk milletinin kendisi gibi düşünen, yaşayan ve hareket eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçerek Çankaya'ya çıkacağını söyledi.

10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi AK Parti Çorum Merkez İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse, Sancaktar esnafını ziyaret ederek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Cumhura, reisini seçme hakkının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti tarafından sağlandığını belirten Köse, 10 Ağustos'ta ilk kez cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi iradesini sandığa yansıtacak olan milletin Başbakan Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçeceğini belirtti..

Sancaktar caddesi esnafından 10 Ağustos'ta Başbakan Erdoğan'a destek vermelerini isteyen Köse, "Bizim için bu seçim Cumhurbaşkanlığı seçiminden öte, Türkiye'nin geleceğini belirleyecek bir seçimdir. Bize kendi Cumhurbaşkanımızı, başkaları tarafından empoze edilmeden kendi irademizle seçme imkanı sunan Recep Tayyip Erdoğan'a 12 yıldır memleketimize yaptığı hizmetlerin de bir teşekkürü niteliğinde gereken desteği vermek millet olarak bizim boynumuzun borcudur. Bu nedenle Pazar günü vereceğimiz oylarla Başbakanımızı ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceğiz inşallah" şeklinde konuşarak desteklerini bildirdiler. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Köse Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title