Haberler

AK Parti Çorum İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı il danışma meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı il danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Parti çalışmalarının ele alındığı toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, son günlerde yapılan operasyonların hedefinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, "Başbakanımızın olmadığı bir siyaset ve yönetim anlayışı istiyorlar. Bunun içinde kirli senaryoları hayata geçiriyorlar. Ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenler bu emellerine ulaşamayacaklar. Ancak buna bu millet ve bu kadrolar izin vermez" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın yola çıkarken Türkiye'de artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını dile getirdiğini ifade eden Ceylan, herşeye rağmen bugün gelinen noktada ülkede hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını belirtti.

AK Parti iktidarında her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanırken aynı zamanda ilklerin gerçekleştirildiğini belirten Ceylan, milletten aldıkları güçle çözülmesi güç gibi görünen sorunların üzerine kararlılıkla giderek çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Her sandık önlerine geldiklerinde sorumluluklarının arttığını dile getiren Ceylan, "Her sandık açıldığında milletimizin gösterdiği teveccüh arttı. Biz bir yerlere veya devlete güvenerek bu yola çıkmadık. Sadece halkımıza güvendik ve inandık. Kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden bu topraklar üzerinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik. Kimsenin hakkını kimseye yedirmedik" diye konuştu.

Mayıs ayında ekonomi alanında Türkiye'nin cumhuriyet tarihinin en başarılı dönemini yaşadığını dile getiren Ceylan, Gezi Parkı eylemleriyle bu başarının zehir edildiğini belirtti.

36 milyar dolar seviyelerinde olan ülke ihracatının bugün 146 milyar dolara yükseldiğine dikkat çeken Ceylan, "236 milyar dolar olan milli gelirimiz 780 milyar dolar seviyelerine yükseldi. Merkez Bankası rezervimiz 27 milyar dolardan 140 milyar doların üzerine çıktı. Dün memur maaşlarını ödeyebilmek için Türkiye IMF kapılarında nöbet tutarken, bugün Kanalistanbul, üçüncü havaalanı ve köprü için çalışma yapıyor. Bunlar birilerinin işine gelmeyince aramıza ayrılık ve nifak tohumu atmayı istiyorlar. Onlar geçmişte olduğu kendi kontrollerinde kendilerinin gündemini belirledikleri bir Türkiye istiyorlar. Son günlerde yaşananların ülke ekonomisine maliyeti 100 milyar TL. Bu kime ne fayda getirdi. Bu milletin alınteri, milletin cebinden çıktı. Tüm senaryolara rağmen ekonomimiz dimdik ayakta. İstikrar ve güvenin olduğu yere sermaye ve sıcak para gelir. İstikrar ve güven bozulursa ekonomiler tepetakla olur. Ülkere güven ve istikrarı yok etmek istiyorlar. 1071 yılından beri bu topraklarda her dönem aynı senaryolara hayata geçirildi. Ancak muvaffak olamadılar" ifadelerini kullandı.

İlçe belediye başkan adaylıkları ile ilgilide açıklamada bulunan Ceylan, ilçe belediye başkan adaylarının ;Ocak ayının ilk haftasında, il genel ve belediye meclis üyeliği adaylıklarının ise Ocak ayının sonuna kadar açıklanacağını ifade etti. Seçim sürecinde tüm partililere büyük görevler düştüğünü dile getiren Ceylan, bir ve beraber olunması için çağrıda bulundu. Ceylan, tüm partililerin bu süreçte ev ev, kapı kapı dolaşarak AK Parti hizmetlerini anlatacağını ifade etti.

Konuşmasında bugüne kadar Çorum belediye başkan adayını açıklamayan CHP'ye de göndermede bulunan Ceylan, "Aday çıkarmayacaklarsa haberimiz olsun. Seçimden bu kadar korkmasınlar. Biz aday bulamıyoruz demek için korkamalarına gerek yok. Korkunun ecele de faydası yok. Rakipsiz olmak bize zor geliyor. Belediye Başkanımız rakibi olmadığı için rehavete kapılabilir. Karşısında bir rakip olsun. Ankara'da Mansur Yavaş, Hatay'da bizim adayımız, İstanbul'da Mustafa Sarıgül yavaş yavaş sağa kalmaya başladılar" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AHMET SAMİ CEYLAN Muzaffer Külcü Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title