Haberler

AK Parti Çorum Başkanı Ceylan: Hiçbir Şey Eskisi Gibi Değil

Güncelleme:

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, milletin iradesini gasp etmeye çalışanlara izin vermeyerek, 30 Mart'ta gereken cevabı vereceğini söyledi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, milletin iradesini gasp etmeye çalışanlara izin vermeyerek, 30 Mart'ta gereken cevabı vereceğini söyledi.

AK Parti Boğazkale seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Gezi Parkı süreciyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarı üzerine oynanan oyunlar Türkiye'nin yükselişine vurulan en büyük darbe olduğunu belirtti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan liderliğinde her geçen büyüyen ve güçlenen Türkiye'nin bir kısım çevreleri rahatsız ettiklerini Ceylan, bu çevrelerin bir takım kirli senaryoları ortaya koyduğuna dikkat çekti. Bu kirli tezgahları planlayanların başarılı olamayacağını dile getiren Ceylan, Türkiye'nin geçmişte olduğu bu süreçten de güçlenerek çıkacağının altını çizdi.

Başbakan Erdoğan'ın yola çıkarken Türkiye'de artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını dile getirdiğini ifade eden Ceylan, herşeye rağmen bugün gelinen noktada ülkede hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını belirtti.

AK Parti iktidarında her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanırken aynı zamanda ilklerin gerçekleştirildiğini belirten Ceylan, milletten aldıkları güçle çözülmesi güç gibi görünen sorunların üzerine kararlılıkla giderek çözüme kavuşturduklarını sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AHMET SAMİ CEYLAN Ak Parti Türkiye Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title