Haberler

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Yeni Yönetimi Tanıtıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Çorlu yeni İlçe Yönetimi düzenledikleri sabah kahvaltısı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi. CHP'nin Çorlu'da bir panik havasında olduğunu söyleyen yeni Başkan Av. Kerim Atalay, "Korkunun ecele faydası yok. 2019'da Çorlu AK belediyecilikle tanışacak" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yeni ilçe yönetimi bir restoranda sabah kahvaltında Çorlu'da görev yapan basın mensupları ile tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Yeni İlçe Başkanı Avukat Kerim Atalay, yönetim ve yürütme kurulu üyelerinin katıldığı sabah kahvaltına Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun ile Gençlik Kolları Başkanı Adnan Tekin'de eşlik etti.

"BİRLEŞTİRİCİ VE BÜTÜNLEŞTİRİCİ OLMAYA ÇALIŞTIK"

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan ve gazetecilerin sorularını da yanıtlayan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Avukat Kerim Atalay, "25 Mart'ta Genel Merkezimiz kararını açıkladı, yönetimimiz çok kısa sürede çok yoğun işler yaptı. Göreve geleli 1 ay gibi kısa bir süre oldu. Yoğunluğumuz nedeniyle sizlerce ancak bir araya gelebildik. Yönetim Kurulu görev dağılımımızı yaptık, mahalle teşkilatlarımız ve parti binamızın taşınması nedeniyle çok yoğun bir süreç geçirdik. Birleştirici ve bütünleştirici olmaya çalıştık. Eski ve yeni yönetimimizi bir araya getirdik" diye konuştu.

"KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK"

Başkan Atalay, "Tanışma toplantısı ile yönetimin ve yürütme kurulunun basınla bir araya gelmesini istedik. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 96. Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Çorlu'nun sorunları ve yapılması gerekenlerle ilgili ciddi çalışmalar yapacağız Çorlu'da CHP tarafı bir panik havasında. Korkunun ecele faydası yok. 2019'da Çorlu AK Belediyecilikle tanışacak" şeklinde konuştu.

"PANİK HAVASINDALAR, NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRMIŞ HALDELER"

Geçtiğimiz hafta CHP Çorlu İlçe kongresinde konuşan Çorlu Belediyesi Başkanı Ünal Baysan'ın konuşmasını eleştiren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Avukat Kerim Atalay şöyle konuştu:

"Savaş yapmıyoruz, sadece demokratik bir seçim yapılıyor. Başkan Baysan'ın "Çorlu düşerse Tekirdağ düşer, Tekirdağ düşerse tüm Trakya düşer" sözlerini çok doğru bulmuyoruz. Panik havasındalar, ne yapacaklarını şaşırmış haldeler. "Niye hizmet yapmıyorsunuz" diye sorduklarında sürekli olarak Atatürkçülükten, Laiklikten ve Cumhuriyetten bahsediyorlar. En büyük Atatürkçü, en büyük Laik ve en büyük Cumhuriyetçiler buradakiler."

"ÇORLU HALKINA HİZMET BORCUMUZ VAR"

Tekirdağ Büyükşehir'de de aynı durumun söz konusu olduğunu ifade eden Atalay, "Çocuklarımıza olan sorumluluğumuz gereği buna dur dememiz gerekiyor. Hiç bir şey yapmadıklarını hep birlikte gözlemliyoruz. 11 ilçede de durum böyle, Büyükşehir'in Çorlu'ya hiçbir hizmeti olmadığını görüyoruz. Kamu yatırımlarını yönetimimiz ve basın mensuplarımız ile birlikte gezeceğiz. Biz vatandaşımızın sesini dinledik. Şükürler olsun bizim kimseye minnet borcumuz yok, Çorlu halkına hizmet borcumuz var" dedi.

"KONTROLÜ ELİMİZE ALDIK"

Belediye meclis üyelerinin muhalefet yapmadığını ve herhangi bir açıklamalarının olmadığının sorulması üzerine Başkan Atalay; "Belediye meclis üyelerimiz muhalefet görevini yapmak zorunda, yapmak durumunda. Belediye meclis üyelerimiz üzerine düşeni yerine getirecektir. Bu saatten sonra teşkilat olarak kontrolü elimize aldık" diyerek konuşmasını tamamladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ AK Parti AK Parti Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title