Haberler

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kollarından, Başkan Kale'ye Ziyaret

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları, yeni yönetim ile birlikte Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti.

AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları, yeni yönetim ile birlikte Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Kale, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "Sizlerle birlikte Cihanbeyli'mize güzel hizmetler vermek için yoğun gayretle çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı siz gençlere büyük görevler düşüyor. İlçemiz hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda. Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

AK Gençlik olarak her daim ülkemize ve ilçemize hizmet edeceklerini ifade eden AK Parti Cihanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, "Bizler gençlik teşkilatı olarak ilçemizde önemli faaliyetlere imza atma gayreti içinde olmamız için bu göreve geldik. Cihanbeyli'de gençlerimiz arasında bağ olarak sosyal faaliyetlerimizi artıracağız. Amacımız bilinçli bir nesil yetiştirmektir. Bu noktada Başbakanımızdan aldığımız vizyon ile ekip olarak elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" diye konuştu.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyareti sonrası AK Parti Gençlik Kolları Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış'ı da ziyaret etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kale Cihanbeyli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

keziban:

Belediye yetkililerini çalışmaya davet ediyoruz. Seçimlerin bir yılı geçti. Nerde projeler.

0
0
yanıtYanıtla
Çelebi:

11 ay fotoğraf çektirme ile geçti artık yeter bunu cihanbeyli halkı söylüyor işe başlayalım artık, belediye adam almadan başka hiçbir şey yapmadı. Adamın kulak kuyruk duymuyor belediyede iş verilmiş maaş alıyor. el insaf göreve çağırıyoruz yetkilileri

0
0
yanıtYanıtla
abdullah:

artık biraz da işyapalım ancak ziyaret ağırlama gibi işleri bırakın cihanbeyli iş bekliyor belediye ne zaman çalışacak eleman dolu iş yok

0
0
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Kardeşim artık hizmet görmek istiyoruz, 11 aydır reklamlar devam ediyor artık iş yapın yaz geliyor şu gölete bir el atın da yazın vatandaş rahatça piknik yapsın pislikten geçilmiyor. 5-6 yere bulaşık yıkayacak şekilde çeşme koyun vatandaş piğniğini yapıp bulaşığını yıkasın, 2-3 yere tuvalet yapın bakımlı temiz olsun, maşallah belediye adam dolu daha ne diyelim hep biz mi düşünelim şu fotoğraf çekme işlerini lütfen bırakın. Bu yazıları duyurun yoksa uyanan yok.

0
0
yanıtYanıtla
Hüsamettin:

Artık birbirinizi ağırlamayı bırakın da hizmete başlayın Cihanbeyli merkez iç yollar perişan durumda. Araçların rot balansları bozuluyor, 11 ay bitti gözüken bir şey yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title