Haberler

AK Parti Çiğli'de Gövde Gösterisi Yaptı

AK Parti Çiğli'nin Kasım ayı Genişletilmiş İlçe Divan toplantısına katılan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Onbeş yıldır İzmir'de iktidarda olan CHP bu kente ne yaptı.

AK Parti Çiğli'nin Kasım ayı Genişletilmiş İlçe Divan toplantısına katılan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Onbeş yıldır İzmir'de iktidarda olan CHP bu kente ne yaptı. Dokuz yılda 3,5 kilometrelik bir metroyu bile bitiremediler. Birlik ve beraberlikle Büyükşehir ve Çiğli Belediyesi'ne AK Parti bayrağını dikmek için geliyoruz" dedi.

Paşakule Tesisleri'nde İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcıları Atilla Kaya ve Mahmut Badem, 6 belediye başkan aday adayı Adnan Yılmaz, Sıddık Soysal, Dr.Galip Öztürk, Celal Atik, Celal Ovagül ve Nedim Arslan ile teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, sık sık alkışlar ve "Çiğli Belediyesi'ne AK Parti Bayrağını dikeceğiz" sloganları yükseldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Avukat Özgür Kaner, yeni yönetimini tanıttı. Kaner, "Teslim aldığımız bayrağı Çiğli Belediye binasına asmak istiyoruz. Oturmaya değil çalışmaya, yönetmeye değil, hizmet etmeye geldik" dedi.

Kaner'in açış konuşmasının ardından, aday adayları alfebetik sırayla kürsüye çıktı. İlk sözü alan Sıdık Soysal, önce kendini tanıttı. Soysal, "Çiğli'de AK Parti'nin kurucu başkanıyım, meclis ve büyükşehir belediye meclis üyesiyim. Mütevazi olmadan yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyorum. Çiğli'de yaptıklarımız var, yapacaklarımız var. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz ve inandığımız takdirde, AK Parti bayrağını Büyükşehir'e ve Çiğli Belediyesi'ne dikeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu.

Daha sonra eski İlçe Başkanı aday adayı Adnan Yılmaz mikrofona geldi. Yılmaz, "Göreve geldiğimizde AK Parti'nin ne kadar güçlü ve garibanların yanında olduğunu çok daha net gördüm. Halk günlerinde kardeşlerimizin ne kadar ihtiyaç içinde olduklarını gördük. Çiğli'de hizmet etmek, gönül vermek, taş üstüne taş koymak çok güç. Her türlü imkanları menfaate çeviren bir anlayış var. Sadece Çiğli değil, İzmir'de de aynı sıkıntılar var. Çiğli'ye gelirken trafik, çöp aklıma geliyor. Ben arkadaşlarımla aldığımız görevi layıki ile yaptığımıza inanıyorum. Bugüne kadar emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çiğli Belediyesi'ne AK parti bayrağını inşallah çekeceğiz." ifadelerini kullandı.

Diğer aday adayları Celal Atik, Celal Ovagül, Dr.Galip Öztürk ve Nedim Arslan da, AK Parti'nin Çiğli'de iktidar olması için yoğun çaba sarfedeceklerini söylediler.

"15 YILLIK CHP İKTİDARI İZMİR'E NE YAPTI?"

Aday adaylarının konuşmalarını bitirmelerinin ardından adaylarla fotoğraf çektiren ve her birinden birlikte çalışma sözü alan Ömer Cihat Akay, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çiğli'de 6 aday adayları bulunduğunu kaydeden Akay, "Biz aday adayı arkadaşlarımızın hepsine eşit mesafedeyiz. Hepsi bizim adayımızdır. Yarın Başbakanımız hangisinin isminin altına imza atarsa, o bizim belediye başkan adayımızdır. Bu birlikteliği diğer partilerde bulamazsınız, yan yana göremezsiniz. Bu arkadaşlarımızın sahada yapacakları çalışmalarda teşkilatımız destek verecektir. Kimse ile ağız dalaşına girmeden, ulaştırma, sağlık, eğitimdeki reformları anlatacağız. Biz partimizin 11 sene önceki Türkiye'yi nereden alıp nereye getirdiğini anlatacağız. İMF'ye ödediğimiz borcu ve nasıl borç verdiğimizi anlatacağız. Biz Avrupa ile Asya'yı 9 yılda nasıl denizin altından bağladığımızı anlatacağız. 9 yılda 3,5 km'lik metroyu nasıl yapamadıklarını da bu İzmirliler'e anlatmamız lazım. Onlar hala hükümetimizin İzmir'e para vermediğinden bahsediyor. İzmir-İstanbul Otoyolu'nun, Konak Tüneli'nin nasıl yapıldığını anlatmalıyız. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 1,5 katrilyonluk bütçesinin yüzde 90'lık bölümünü İller Bankası veriyor. 15 yılda ne yaptılar, bana gösterebilir misiniz?" diye konuştu.

"ÇİĞLİ BELEDİYESİ'NE AK PARTİ BAYRAĞI DİKECEĞİZ"

"Gün birlik ve beraberlik günü" diyen Akay, şöyle devam etti:

"Biz enerjimizi boşa harcamayalım. 30 yıldır bu ülkenin belirli bölgesinde akan kanı durdurmak için, gerekirse ben iktidarımı kaybederim diyen, ülkemizin dağlarında barut kokusu değil, çiçek kokusu olsun diyen, gövdesini taşın altına koyan bir büyük ustanın arkasında biz de kendi ilçemizde birlik ve beraberliği sağlamak zorundayız. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi ile hepsi bu vatanın evladıdır. Tek vatan, tek millet, tek bayrak diyerek, biriz beraberiz. Birileri bu birliktelikten rahatsız olabilirler. Bundan cami avlularına şehit cenazeleri geldiği zaman bunu istismar edenler, silah tüccarları ve uyuşturucu tüccarları memnun olur. Biz ise bu birlik ve beraberlikle Büyükşehir ve Çiğli Belediyesi'ne Ak Parti bayrağı dikmek için geliyoruz."

Akay, konuşmasını tamamlamasının ardından, Eski İlçe Başkanı, aday adayı Adnan Yılmaz'a bir teşekkür plaketi takdim etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Cihat Akay Adnan Yılmaz Ak Parti Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title