Haberler

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz Açıklaması

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz, Evka 5 Mahallesi pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz, Evka 5 Mahallesi pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Çiğli'nin AK belediyecilik ile hızla gelişerek kısa sürede kabuk değiştireceğini söyleyen Adnan Yılmaz, "Gecemi gündüzüme katıp Çiğli için çalışmaya hazırım. Çiğli'deki değişime inanamayacaksınız" dedi.

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli Evka 5 Mahallesi'nde kurulan pazar yerini ziyaret etti. Vatandaşlar ve pazar esnafıyla bir araya gelen Yılmaz, esnafın sorunlarını dinledi, Çiğli'nin çehresini değiştirecek projelerinin basılı olduğu broşürleri vatandaşlara dağıttı. Alternatif pazar yerleriyle birlikte birçok sosyal alanın kendi dönemlerinde Çiğli'ye kazandırılacağını müjdeleyen AK Partili Yılmaz, "Ben sizler için varım. Çiğli'nin öz evladıyım. Yönetime geldiğimde gecemi gündüzüme katıp Çiğli'nin makus talihini değiştirecek, hizmet anlayışını vatandaşın ayağına götüreceğim" dedi.

"ÇİĞLİ AK BELEDİYECİLİK İLE KABUK DEĞİŞTİRECEK"

Pazaryeri temaslarında Çiğli'nin çöp, altyapı, ulaşım ve konut gibi kökleşmiş problemlerini başkan adayı Yılmaz'a aktaran vatandaşlar, mevcut Çiğli belediye yönetiminden de dert yandı. Tüm bu sorunların ancak AK belediyecilik anlayışı ile aşılabileceğini söyleyen Adnan Yılmaz, "Sokakta, pazaryerinde, gezdiğim mahallelerde tüm vatandaşların sorunu aydı. 'Çiğli artık yaşanılacak bir yer değil' diyorlar. Mevcut belediye yönetiminden dert yanıyorlar. Haklılar. Ancak az kaldı. Çiğli'ye bu ihaneti yaşatanlara tokat atmaya az kaldı. 30 Mart'ta Çiğli hak ettiği değeri bizlerle görecek. AK Parti ile hızla kabuk değiştirecek Çiğli'ye inanamayacaksınız" diye konuştu.

"EVKA 5 PAZARYERİ KAPALI PAZARYERİ OLACAK"

Vatandaşlar ve esnafla bol bol sohbet eden, hatıra fotoğrafı çektiren Çiğli'nin iddialı belediye başkan adayı Adnan Yılmaz, vatandaşlar tarafından Evka 5 pazar yerinin kapalı pazar yeri haline gelmesi taleplerine de kayıtsız kalmadı. Bu isteği de olumlu karşılayan Adnan Yılmaz, "Yetkiyi verin, gerisi kolay. Yapamazsam da hesap sorun" diye konuştu. Yılmaz, pazar yeri temasları sırasında karşılaştığı bir engelli vatandaşla da özel olarak ilgilendi. Sohbet sırasında engelli vatandaşın tekerlekli aracının eskimiş olduğunu gören Yılmaz, kendisine akülü araç temini sözü verdi. Yılmaz bu jestinin ardından Evka 5 pazar yeri ziyaretini sonlandırdı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yılmaz Pazaryeri Ak Parti Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title