Haberler

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok Vatandaş Odaklı Belediyecilik Yapacak

AK Parti Çaykara ilçe belediye başkan adayı Hanefi Tok, belediye başkanı seçilmesi halinde vatandaş odaklı belediyecilik yapacağını söyledi.

AK Parti Çaykara ilçe belediye başkan adayı Hanefi Tok, belediye başkanı seçilmesi halinde vatandaş odaklı belediyecilik yapacağını söyledi.

Seçim gezilerini sürdüren Tok, Çaykara'da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirterek "Vatandaş odaklı ve katılımcı bir yönetim sergilemek için yola çıktık. Çaykara'nın tüm dinamikleri ile bir araya gelen, sık sık toplantılar yaparak farklı kesimlerden vatandaşların görüş ve önerilerini alan bir belediye başkanı olacağız. Çaykara halkına yüksek kalitede planlı ve sürdürülebilir yerel hizmetleri vererek, doğal, kültürel ve tarihi değerlere sahip çıkarak 'ortak akıl' oluşturarak ilçemize hizmet edeceğiz. Belediye kaynaklarının etkin ve verimli kullanımını sağlayacağız. Çaykara halkına kaliteli, güler yüzlü, adil ve tarafsız bir hizmet sunacağız, vatandaşlarımızın memnuniyetini sürekli kılmak için canla başla çalışacağız" dedi.

Türkiye'nin AK Parti ile yerel yönetimlerde de çok güzel bir noktaya geldiğini ve önemli kazanımlar elde ettiğini hatırlatan Hanefi Tok, yerel yönetimlerde elde edilen başarıların en büyük nedeninin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı belediyecilik anlayışı olduğunu sözlerine ekledi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hanefi Tok Ak Parti Çaykara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title