Haberler

AK Parti Çaycuma İlçe Teşkilatının Ramazan Ayı Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı Başkanı Vedat Emeksiz ve ekibi dur durak bilmeden tüm hızıyla Ramazan ayı ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı Başkanı Vedat Emeksiz ve ekibi dur durak bilmeden tüm hızıyla Ramazan ayı ziyaretlerine devam ediyor.

AK parti İlçe teşkilatı Vedat emeksiz Başkanlığında, Çaycuma'da başarılı çalışmaları ile dikkat çekerken, Ramazan ayı ziyaretlerini köy Köy Mahalle Mahalle gezerek vatandaşlarla buluşuyor. .İftar için bir köy ya da mahalleye, teravih namazı için başka bir köy ya da mahalleye ekibiyle beraber ziyaret yapan İlçe başkanı av.Vedat Emeksiz "Yaptığımız ziyaretler çok verimli oluyor. Halkımızla sohbet etme imkanı elde ediyoruz. Onların sorunlarını dinliyor ve çözümü için girişimlere başlıyoruz. Ziyaretlerde yanımızda belediye başkanlarımız ve il genel meclisi üyelerimiz de oluyor. Halkımıza Ak partimizin onların her zaman yanıbaşında ve hizmetinde olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta Şeyhler köyü, Şenköy, Kızılbel köyü, Çaycuma İstasyon mahallesi, Pehlivanlar mahallesi, Velioğlu Mahallesi, Perşembe Yeni Mahalle, Keçecioğlu Mahallesi ziyaretleri yaptık. Çaycuma Ticaret Odası ve Çaycuma Belediyemiz iftarlarına katılım sağladık." Dedi - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title