Haberler

AK Parti Çankırı Gençlik Kolları'ndan Kırtasiye Yardımı

AK Parti Çankırı Gençlik Kolları üyeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Karadayı İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden gençlik kolları üyeleri, öğrencilerle sohbet edip sorunlarını dinledi. Okulda eğitim gören 100 öğrenciye defter, kalem, silgi ve okuma kitaplarından oluşan hediye paketleri verildi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan yaptığı açıklamada, Karadayı İlk ve Ortaokulu'nun bölgedeki 3 köye hizmet verdiğini ifade etti.

Hükumetin eğitime verdiği desteğin ortada olduğunu kaydeden Erdoğan, şu bilgileri aktardı:

"Öğrencilerimiz okulun ilk günü kitaplarını sıralarında buluyorlar. Bizler de bu yıl Karadayı köyü ilk ve orta okulundaki öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini karşıladık. Kıymetli öğrencilerin yüzlerindeki tebessüm ve sevinç bizleri de oldukça mutlu etti. Okuduğum okula 20 yıl sonra gelip yardımda bulunmak beni mutlu etti."

Öğrencilerle bir süre sohbet ettiklerini dile getiren Erdoğan, "Öğrencilerimizle sohbet ederken onların istekleri hakkında bilgi aldım. Bu istekleri de inşallah önümüzdeki hafta gerçekleştireceğiz. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title