Haberler

AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Canik İlçe Danışma Toplantısı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı.

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler'in de katıldığı toplantıda, birlik-beraberlik mesajı verildi. Toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, yeni Türkiye'nin büyümesini istemeyen ve ülkeyi bir kaos ortamına sokmak isteyen iç ve dış güçlerin oyunlarının AK Parti tarafından bozulacağını söyledi.

İDEALİ OLAN BİR SİYASET

Canik'in teşkilat-belediye uyumu konusunda örnek gösterilen bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Osman Genç, "Siyaset halkı ve Hakk'ı yönetme sanatıdır. İdeali olan bir partinin mensupları olarak ideali olan bir siyaset anlayışına sahibiz. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun rehberliğinde ortak akılla, birlikte, yine uyum içerisinde çalışacağız. Çünkü başarının altında ekip ruhu yatar. Büyük Türkiye hedefinde Büyük Samsun'u hep birlikte şekillendireceğiz. Çünkü Samsunlular olarak büyük bir aileyiz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Canik'in her zaman AK Parti'ye büyük destek verdiğini vurgularken, AK Parti'nin tek derdinin Türkiye'nin dört bir yanına hizmet götürmek ve ülkeyi her alanda daha yukarılara taşımak olduğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş da Türkiye'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı. Köktaş, "AK Parti, Türkiye'nin çimentosu ve omurgasıdır. 7 Haziran seçimleri sonrasında yeni bir döneme geçildi. Şu an da parti heyetlerimiz tarafından koalisyon görüşmelerimiz devam etmektedir. Ülkemize ve milletimize olan sorumluluğumuzu bilerek hükümet kurma çalışmalarımız bu yönde sürmektedir. Milletin partisi, milletin içinden çıkmış kadroların kurduğu AK Parti olduğu sürece Türkiye'nin hükümetsiz kalması, istikrarsızlık ya da belirsizlik ortamında olması söz konusu olmayacaktır. AK Parti olarak bizler sahadayız, halkımız ile iç içeyiz. Seçim den seçime değil her zaman halkımızın yanında mutluluğu ile mutlu olan üzüntüsü ile üzülen kadrolarız" diye konuştu.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ise Başkan Osman Genç'in, yaptığı hizmetlerle AK Parti belediyeciliğini Canik'te en güzel şekilde sergilediğini ve diğer belediyelere örnek teşkil ettiğini söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş Ak Parti Türkiye Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title