Haberler

AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan, Partililerle Buluştu

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, partisinin Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

Turan, konuşmasında, AK Parti'nin eski yıllara nazaran Türkiye ortalamasında oy oranının azaldığını söyledi.

Türkiye genelinde istedikleri oy oranına ulaşamadıklarını aktaran Turan, "Yüzde 41 oran, baş tacı ama biz daha iyi çalışabilirdik, daha güzel işler yapabilirdik. Hatalarımızı revize ederek, sıkıntılarımızı çözerek, daha iyi bir teşkilatla, daha iyi söylemlerle güzel sonuçlar alabilirdik. 'Bunda da bir hayır vardır' diyoruz. Türkiye'nin 3-4 aylık bir zaman kaybı bizi üzmekle beraber diyoruz ki '1 Kasım seçimiyle işler rayına oturabilir" dedi.

Turan, geçen 3 ayın AK Parti ile Türkiye'nin kaderinin bir olduğunu gösterdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"İçerisinde AK Parti'nin olmadığı hiçbir senaryo gerçekleşmedi. Çanakkale ile ilgili bir tespitim var. Bu zamana kadar her seçimde Türkiye ortalamasının hep altında olmuşuz, ama bu seçimlerde vekil sayımız düşmesine rağmen Türkiye geneli yüzde 41, bizde yüzde 35. Yani ilk defa makasın daralmaya başladığı bir sürece girdik. Daha iyi teşkilatlarla, çalışmalarla bu makasın zaman içinde daralacağını, Türkiye'ye katkı sağlayacağını düşünüyorum. Türkiye ortalamasının altında olan bir Çanakkale değil, üzerinde bir Çanakkale olabileceğini düşünüyorum. Olmaz denilen yerlerde Ege'de, Akdeniz'de, bazen doğuda birinci parti olduk. Çanakkale'de neden olmasın? Bu iş çalışınca, doğru işler yapılınca oluyor."

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title