Haberler

AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan Açıklaması

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "13 yıldır Türkiye daha ileriye taşımak için çalıştık, hizmet ettik. Bunları yaparken sivil toplum kuruluşlarımızla yol yürümekten her zaman onur duyduk çünkü demokrasimiz güçlendikçe sivil toplumumuzun da güçlendiğine inandık" dedi.

Turan, İlim Yayma Cemiyetinde düzenlenen programa katıldı.

Sivil toplum kuruluşlarının önemli görevler yaptığına dikkati çeken Turan, şöyle konuştu:

"13 yıldır Türkiye daha ileriye taşımak için çalıştık, hizmet ettik. Bunları yaparken sivil toplum kuruluşlarımızla yol yürümekten her zaman onur duyduk çünkü demokrasimiz güçlendikçe sivil toplumumuzun da güçlendiğine inandık. Ortaya koyduğumuz 2023 hedeflerine güçlü sivil toplum olmadan ulaşma imkanımız yok. Güçlü sivil toplum, güçlü Türkiye. Birlikte bu yolda yürüyeceğiz. Siyasetin yetişemediği alanları siz dolduracaksınız. Sivil toplum kuruluşları olarak tüm Türkiye'nin sorunlarına kapsayıcı bir anlayışla bakarsak siyasetin yükünü de hafifletmiş oluruz. Makamlar, mevkiler, partiler gelir geçer ama geride bıraktığımız güzel işler baki kalır."

Toplantıya, Ensar Vakfı, Önder İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği, Hayrat Vakfı, İHH İnsanı Yardım Vakfından temsilciler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title