Haberler

AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan Açıklaması

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, seçim beyannamesiyle açıkladıkları vaatlerin bütün beklentileri karşılayacağına inandığını bildirdi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, seçim beyannamesiyle açıkladıkları vaatlerin bütün beklentileri karşılayacağına inandığını bildirdi.

Turan, yaptığı açıklamada, 13 yıllık AK Parti iktidarında toplumun tüm kesimlerini içeren doğrudan veya dolaylı iyileştirmeler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Son dönemde özellikle emeklilerin, asgari ücretle çalışan vatandaşların ve başka bazı kesimlerin ciddi talepleri olduğunu, seçim beyannamesiyle açıkladıkları vaatlerin bütün bu beklentileri karşılayacağına inandığını dile getiren Turan, şunları kaydetti:

"Dikkatle değerlendirilmesi gereken bir konu var. Biz bu vaatlerde bulunurken 13 yıllık iktidarımızı referans gösteriyoruz. Diğer partiler gibi altyapısı hazırlanmamış, milletin beklentilerini suistimal eden vaatler değil bunlar. İnşallah ilk günkü aşkla hep birlikte seçim beyannamemizi 1 Kasım sonrası AK Parti iktidarıyla gerçekleştireceğiz. Nasıl ki 13 yıldır insanı, insan onurunu önceliyoruz, bu beyanname de bu anlayışın tezahürü. Yerli, yenilikçi, insan odaklı taahhütlerimizle vatandaşımızın karşısına çıkıp yeniden AK Parti iktidarı için oy isteyeceğiz. Bu ülkeye hizmet etmek AK Parti'ye yakışır. Gencimize, emeklimize, işçimize, memurumuza gidip 1 Kasım'dan sonra AK Parti iktidarında kazanımlarını anlatacağız. Öğrencilerimize ücretsiz internet, iş kurmak isteyen gençlerimize karşılıksız maddi destek, faizsiz kredi, emeklilerimize yıllık 1200 lira destek, asgari ücretin 1300 lira olması aslında ciddi, devrim mahiyetinde taahhütler. Uygulanabilirliği, AK Parti'nin topluma verdiği güven göz önüne alınınca vatandaşlarımızın sandıkta tercihinin AK Parti'den yana olacağına inanıyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title