Haberler

AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan Açıklaması

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Halkımız bize küçük bir uyarıda bulundu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Halkımız bize küçük bir uyarıda bulundu. Biz de bu uyarıyı alıp baş tacı yaptık. Kongremizi yaptık, listelerimizi revize ettik. Milletimizin huzuruna geldik ve derdimizi paylaşıyoruz. Milletimiz devam edin derse başımız üstüne" dedi.

Turan, yaptığı açıklamada, 7 Haziran'dan bu yana yaşananlar dikkati çekerek, 1 Kasım seçimlerinin ardından AK Parti'nin Çanakkale'de birinci parti olacağını belirtti. Halkın AK Parti olmadan bir siyasetin olamayacağı kanısına vardığını dile getiren Turan, şunları kaydetti:

"İletişim çağında insanların yaşanan olaylardan habersiz kalması mümkün değil. Herkes her şeyi çok açık bir şekilde izliyor ve takip ediyor. 7 Haziran'da milletimiz AK Parti'ye yüzde 41 oy verdi. Partimiz ise kendine en yakın partiye yüzde 16-17 fark atmasına rağmen tek başına iktidar olma imkanı bulamadı. Vekil sayımız teknik hesaplardan dolayı yeterli olamadı. Halkımız 'AK Partisiz bir hükümet ve siyaset mümkün değil' dedi."

AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında bazı yorgunluklar, ufak hatalar, birtakım yanlış tavırlar olabileceğini ifade eden Turan, "Halkımız bize küçük bir uyarıda bulundu. Biz de bu uyarıyı alıp baş tacı yaptık. Kongremizi yaptık, listelerimizi revize ettik. Milletimizin huzuruna geldik ve derdimizi paylaşıyoruz. Milletimiz devam edin derse başımız üstüne" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title