Haberler

AK Parti Erzurum Adayı Sekmen'e Büyük İlgi

Güncelleme:

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Aziziye ilçesinde seçim çalışması yaptı. Aziziye ilçe programı kapsamında Sebze Hali ve Dadaşkent'te esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Sekmen, Yarımca ve Tınazlı Köyleri'nde de halk toplantısı yaptı.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak Sebze Hali esnafını ziyaret etti. Buradaki esnafların sorunlarını dinleyen Mehmet Sekmen, Erzurum'a yakışır örnek bir sebze hali oluşturacaklarını ve Sebze Hali'ne cazibe kazandıracaklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Sebze Hali'nin ardından Dadaşkent'e geçti ve beraberindekilerle esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Sekmen, Erzurum'u şaha kaldıracaklarını söyledi. Girdiği işyerinde, sokakta, kahvede karşılaştığı her vatandaşın elini sıkarak destek ve dua isteyen Sekmen, "Biz Erzurum'un sorunlarını iyi biliyoruz. Ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak, tecrübelerimizi ve deneyimlerimizi bu mübarek şehre hizmete dönüştürmek için yola çıkıyoruz. Halkımızın destek ve teveccühü ile de bu şehri ayağa kaldıracağız. Önceliklerimizi belirledik ve şehrimizin beklentilerini iyi biliyoruz. Bu şehre hizmet etmek, bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmek bizim için onur vesilesi olacaktır." ifadelerini kullandı.

Mehmet Sekmen Aziziye programını ilçeye bağlı mahalle statündeki köylerden Yarımca ve Tınazlı'da halk toplantıları düzenleyerek noktaladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Ak Parti Aziziye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title