Haberler

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Açıklaması

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, otomotiv test merkezinden sonra yerli otomobilin de Bursa’ya yapılması için gerekeni yapacaklarının söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, otomotiv test merkezinden sonra yerli otomobilin de Bursa'ya yapılması için gerekeni yapacaklarının söyledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile beraber Yenişehir'de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, otomotiv test merkezinin kamulaştırma işlemlerini bittiğini ifade etti. Şahin, "Bedeller arsa sahiplerinin hesaplarına yattı. İhalesi yapılan projeyi İspanyol bir firma aldı. Sene sonuna kadar proje teslim edilecek. Türkiye otomotiv sektörüne stratejik sektör olarak bakan ve bu konuda şu anda üretim yapan 6 -7 otomotiv firmasıyla kendi milli otomotiv firmasını üretecek teknik kapasiteye ve alt yapı sahiptir. Otomotiv test merkezi de Yenişehir'e olacak bu konuda hiçbir sıkıntı yok" dedi.

Yerli otomotiv tesislerinin Bursa'ya yapılması için özel sektöre alternatifleri sunarak Bursa'ya davet edebileceklerini belirten Şahin, "Özel sektör kendi jeopolitik veya en yakın iyi şartlara bakar. Bursa'nın bu konuda da merkez olduğunu ben buradan bir kez daha yatırımcılara belirtmek istiyorum. Çünkü yan sanayisiyle, otomotiv test merkeziyle, ulaşımda hava alanı, hızlı tren ve planlamaya alınan otoyollarla çalışmalarımız devam ediyor. Biz bu konuda davetkar oluruz. İnşallah bir parçası bir ünitesi ya da komplesi Bursa'nın her hangi bir yerinde olur. Bize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hüseyin Şahin Yenişehir Ak Parti Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

en güzeli bu dur yenişehir kalkınsın inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title