Haberler

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Nasır, Mustafakemalpaşa'da

Nihat Nasır'ın Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi sergi alanını ziyareti- Nihat Nasır'ın Taşpınar köyünde köylülerle bir araya gelmesi AK Parti Bursa Milletvekili adayı Nihat Nasır, seçim çalışmaları kapsamında Mustafakemalpaşa ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Nihat Nasır'ın Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi sergi alanını ziyareti- Nihat Nasır'ın Taşpınar köyünde köylülerle bir araya gelmesi AK Parti Bursa Milletvekili adayı Nihat Nasır, seçim çalışmaları kapsamında Mustafakemalpaşa ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi sergi alanını ziyaret eden Nasır'a Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve partililer eşlik etti. Sergi alanını gezen Nasır, burada bulunan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Daha sonra beraberindekilerle Taşpınar köyüne geçen Nasır, burada köylülerle bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve bunları not alan Nasır, "Buraya oy istemeye gelmedim. Kime oy verirseniz verin size hizmetin gelmesi ananızın ak sütü gibi helaldir. Bizim anlayışımızda öncelik olan şey adalettir. Adaleti baz alan düşüncenin etrafında yer almalıyız. İsteklerinizi seçilsemde seçilmesemde gerekli yerlere ileteceğimin sözünü veriyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafakemalpaşa Nihat Nasır Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title