Haberler

AK Parti Bursa İl Başkanı Torun Açıklaması

Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, görevden alınacağı yönündeki söylentilerin tamamen uydurma olduğunu söyledi.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, görevden alınacağı yönündeki söylentilerin tamamen uydurma olduğunu söyledi.

Torun, il binasında gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Türkiye'nin özellikle dış siyasetinde son dönemde çok ciddi hareketlilik yaşandığını anımsatan Torun, İsrail ile ilişkilerin normalleşmesi konusunda anlaşmaya varıldığını belirtti.

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütünün (KEİ) Rusya'daki toplantısına Türkiye'nin de davet edildiğini anlatan Torun, bu toplantıda iki ülke arasındaki gerginliğin giderilmesine yönelik görüşmelerin de yapılacağına inandığını kaydetti.

Torun, Türkiye'nin AK Parti yönetiminde çok ciddi atılım gerçekleştirdiğini, önemli yatırımların bir bir hayata geçirildiğini dile getirerek, "Bursa Şehir Hastanesinin inşaatı da hızla ilerliyor. Ayrıca, Körfez Geçiş Köprüsü'nün açılışı da 30 Haziran'da yapılacak." dedi.

Bir gazetecinin, "Sosyal medyada görevden alınacağınız yönünde söylentiler var. Bu konuda bir açıklamanız olacak mı?" sorusuna Torun, "Görevden alınacağım yönündeki söylentiler tamamen uydurma. Bunlar 3-5 kendini bilmezin uydurduğu dedikodu. 1,5 yıldır böyle dedikodular var." yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Türkiye İsrail Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title