Haberler

AK Parti Bursa İl Başkanı Torun Açıklaması

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa halkının daha önceki seçimlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği vereceğine inandığını söyledi.

Torun, il başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısında, ilk turda seçimin neticeleneceğine inandığını belirterek, "İlk turda Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın seçileceğini inanıyoruz. Aziz milletin bu konuda teveccüh göstereceğine inanıyoruz. İnşallah Türkiye bu konuda  değişimden yana olduğunu, oylamada gösterecektir. Biz bu konuda halkımıza güveniyoruz." dedi.

Seçime her yönüyle hazır olduklarını kaydeden Torun, Seçim Koordinasyon Merkezi bünyesinde kurulan çağrı merkeziyle sandık görevlilerinden gelen bilgilerin anında kayıtlara geçileceğini ve sonuçlara en kısa sürede ulaşılacağını ifade etti.

Toplantının ardından Başkan Torun ve parti üyeleri, Ziraat Bankası Fevzi Çakmak Şubesi'ne giderek Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesap numarasına bağışta bulundular. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title