Haberler

AK Parti Burdur Aday Adayı Veli Şakır Açıklaması

Burdur AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ekonomist Veli Şakır, resmi kurumlarda ve özel sektörde çalışan kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

Burdur AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ekonomist Veli Şakır, resmi kurumlarda ve özel sektörde çalışan kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Ayrıca Şakır, Tefenni Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Trikotaj örgü kursunda öğrenim gören öğrencilere ziyaret gerçekleştirdi. Trikotaj kursunda konuşan Milletvekili Aday Adayı Veli Şakır, kadınların baş tacı olduğu dile getirdi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan Burdur AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ekonomist Veli Şakır, " Yaşamımızın her anında yanımızda yer alan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati bizlere karşılıksızca sunan değerli annelerimizin, hanım kardeşlerimiz ve sevgili kızlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi. Aday Adayı Şakır, " Toplumun temeli aile, ailenin temeli de kadındır. Kadın toplumun en özverili, çalışkan ve üretken bireyidir. Bu ülke, kadın ve gençlerle gelişecek " vurgusunu yaptı.

Veli Şakır, Tefenni Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Trikotaj örgü kursunda öğrenim gören öğrencileri de ziyaret etti. Şakır, Trikotaj kursunda öğrenim gören kadınlarla sohbet etti. Trikotaj Kursu Öğrencilerinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan Burdur AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ekonomist Veli Şakır, Dünyada iyilik, güzellik, medeniyet ve başarı adına ne varsa hepsinin altında kadının imzası olduğunu ifade etti.

Şakır şöyle konuştu, " Eğer, bir hareket ya da oluşumun içerisinde kadın yoksa başarı şansı da yoktur. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadınlar hayatın her alanında en ağır yükleri bile cesaretle ve meşakkatle taşımaktadır. Çünkü kadın demek emek demektir. Bunun için kadınlarımız baş tacımızdır." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Tefenni Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title