Haberler

AK Parti Bulancak Divan Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığında, ilçe divan toplantısı yapıldı.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığı'nda ilçe divan toplantısı yapıldı.

İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu başkanlığında yapılan divan toplantısına AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın,  İl Başkan Yardımcısı Kenan Tatlı, Belediye Başkan Vekili Mithat Aydın, Kadın Kolları Başkanı Dilara Telli Mutlu, Gençlik Kolları Başkanı Ali Salih, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Akoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Recep Yakar'ın seçim öncesi vaadinin doğalgaz olduğunu belirtti.

Yakar'a gereken desteğin verilmesini isteyen Akoğlu, "Bütün Bulancak halkı doğalgaz konusunda gereken desteği vermelidir. Bulancak'ta doğalgaza abonelik süreci hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bulancak Ziraat Bankası'na doğalgaz abonelik işlemleri için 365 lira gibi cüzi bir miktar abonelik ücreti yatırmamız bu işin ilk etabıdır. Bu bir fırsattır. Önce bizler üzerimize düşeni yapacağız, gerekeni yapacağız. Devletin de desteğini arkamıza alacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Akoğlu, şöyle devam etti:

"Önümüzde yerel ve genel seçimlerden de önemli bir seçim var. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını seçecek. Geniş yetkilerle donatılmış bir Cumhurbaşkanı, halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı, hükümetin kurulmasında, bakanlar kurulunun toplanmasında, bakanların çalışmalarının kontrol noktasında, her yerde etkili ve yetkili olan bir Cumhurbaşkanı. Dürüst, akıllı, ülkesini kendisinden ve ailesinden çok seven bir Cumhurbaşkanı. Ülkenin gündemi bu. Bizim gönlümüzden geçen Cumhurbaşkanı bu. Artık zalime geçit yok, menfaatçilik yok, yandaşçılık yok. Hak ve adalet var, ülke çıkarları var, yol ve su var, sağlık var, hizmet var. Dilediğini kendi yapan bir ülke var, Recep Tayyip Erdoğan var. Adam gibi adam var. İşte gönlümüzdeki Cumhurbaşkanı. Bizler canı gönülden sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz." - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

hasan aydın ak parti bulancak giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title