Haberler

AK Parti Buca Adayı Şeboy: "Kafalarında Proje Yok"

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy, “Bizim projelerimizin resimlerini parçalamak yerine, çıkın siz de bir tanecik projenizi Bucalılara gösterin” dedi.

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy, "Bizim projelerimizin resimlerini parçalamak yerine, çıkın siz de bir tanecik projenizi Bucalılara gösterin" dedi.

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy, rakiplerinin sadece slogan attığını ancak hiçbir proje üretemediğini söyledi. Gündüzleri esnaf ve vatandaşlarla buluşan akşamları ise mahalle mahalle dolaşarak açık hava toplantılarına katılan Şeboy, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Yeni projelerini sabırsızlıkla bekleyen Bucalılara, seçildiği takdirde yapacağı çalışmaları anlatan Cemil Şeboy, "Bizim işimiz hizmettir. Ancak bize rakip olarak Buca'yı yönetmeye talip olanlar iş yapmayı bilmiyor" diye konuştu.

Ne İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, ne de ilçe belediyelerin 15 yıldır Buca'da yaptıklarının yarısını bile yapamadığını söyleyen Şeboy, sözlerine şöyle devam etti: "Şimdi bunları telaş bastı. Bizim billboardlara koyduğumuz projelerin resimlerini parçalıyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Biz Bucalıların kalbindeyiz. O resimleri parçalasanız da insanların kalbindeki bu sevgiyi sökemezsiniz. Bunlar ancak kavga etmeyi biliyorlar. İş yapma yetenekleri yok. Kafalarında bir tane proje yok. Bizim projelerimizin resimlerini parçalamak yerine bir tane proje de siz üretin de Bucalılara gösterin. Ben çıkıp projelerimi anlatıyorum. Sizin kafanızda ne varsa çıkın siz de onları anlatın. Allah aşkına bir tanecik projenizi gösterin" - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

cemil şeboy ak parti buca Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

gerçek izmirlisufimavi@gmail.com:

çok haklısın akp almalı izmiri. yıllardır vhpde sadece cene var hizmet yok. bayraklıdan denize akan pisliği görmeyenler turandan alsancağa yürüyerek gelsindeler denize akan pis dere yataklarını görsünlar. işleri güzçler bayrak sallayıp seçimden seçime kaldırım yapmak. umarım akp alır izmir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title