Haberler

AK Parti Bozüyük Kadın Kolları Kongresi

AK Parti Bozüyük İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde başkanlığa yeniden Gülcan Bayraktar seçildi.

Tekke Mahalle Konağı'ndaki kongreye tek listeyle gidildi. Kongreye, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hasret Yavuz ve Emine Ergül, İlçe Başkanı Mesut Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ve İl Genel Meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

Yavuz, burada yaptığı konuşmada, 14 yıl önce "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" diyen Şeyh Edebali'nin sözüyle yola çıktıklarını belirterek, insanı insanca yaşatmaya dair pek çok şey gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kadın kollarının fedakarlıklarıyla, emekleriyle ve dualarıyla başarıda öncelikle hak sahipleri olduklarını ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:

"Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremiz, dayanışmamızı, bağlılığımızı arttıran, gücümüze güç katan ve bizi bir ve beraber yapan günlerden biridir. 2015 seçimleri arifesinde 2023'e bakan vizyonumuzla Bozüyük'te olduğu gibi tüm Türkiye'de gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizle gücümüze güç katıyoruz. 4 milyonu aşan üye sayımızla, her kademede güçlü kadın kolları teşkilatlarımızla, ülkemiz, milletimiz için, bütün İslam coğrafyası ve insanlık için çalışmaya, değer katmaya, dün olduğu gibi bugün de aynı şevk ve heyecanla hazırız. Bizler de kurucu başkanımız, Cumhurbaşkanımızın emaneti gibi partimizi aşkımız, davamız, sevdamız biliyor, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile 2015 seçimleri ile 2023 Türkiye'sine adım atmak için gayret sarf ediyoruz."

Namal da Bozüyük kongresiyle kadın kolları kongrelerinin tamamlandığını anımsatarak, "Kadın Kolları Başkanlığı çok zor iştir. Çünkü biz anneyiz, kadınız. Girdiğimiz, çıktığımız yerlere, hal ve hareketlerimize dikkat etmemiz lazım. Biz bunlara göğüs gererek bu görevlere talip oluyoruz. Çok zor şartlar altında çalışıyoruz. Bize ayrılan bütçe belli, çok az bütçeyle ana kadememiz ile istişarelerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Kongrede, İlçe Başkanı Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Avcıoğlu ve Bayraktar'ın konuşmasının ardından yapılan seçimlerde, 153 delegenin oyunu alan Bayraktar tekrar seçildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Şeyh Edebali Ak Parti Türkiye Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title