Haberler

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin Güven Tazeledi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi'nde Mesut Çetin yeniden başkan seçildi.

AK Parti İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi, Yeni Mahalle Konağı'nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan oluşturuldu. İlçe Başkanı ve Başkan adayı Mesut Çetin yaptığı konuşmada, delegelerden destek istedi. 2015 seçimlerinde hedeflerinin 2 milletvekilliğini de kazanmak olduğunu söyleyen Çetin, "2002 yılında AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte partiye gelip üyeliğini yaptıran kardeşlerinizden birisiyim. O tarihten bu yana partimin değişik kademelerinde görevlerde bulundum. Teşkilatın yapılanmasından sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Görevim gereği partimizin ilçemizde teşkilatlanması için gece gündüz demeden çok çalıştık. Bu sürede partide çok sabahladığımız zamanlar oldu. Bu nedenle onları çok ihmal ettiğimden çocuklarımdan helallik istiyorum. Burada ki bu delegelerimiz bu çalışmaların eseridir. Kendilerine çok teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Son olarak 13 Kasım 2013 tarihinde Genel Merkezimiz tarafından ilçe başkanlığı görevine atandım. Görev bize tebliğ edilir edilmez hızlı bir şekilde yönetimimizi oluştururken 30 Mart seçimlerinin çalışmalarına başladık. Sizler 30 Mart'ta hem Bozüyük hem Dodurga'daki seçimleri kazanarak bir tarih yazdınız. Önümüzdeki süreçte bizi bekleyen yine zorlu bir dönem var. Bu süreçte de 30 Mart yerel seçimlerinde olduğu gibi teşkilatımızla tam bir bütün olarak önümüzdeki genel seçimlerde de örnek bir çalışma sergileyerek AK Partimize 2 milletvekili kazandıracağımıza inanıyorum. Çalışmalara bugünden başlayarak 2015 yılında yapılacak olan milletvekili seçimlerinde çok az farkla kaçırdığımız 2 milletvekili hedefimizi yakalayacağımızı bu kongrenin heyecanından çok iyi anlıyorum. 2015 yılı milletvekilliği seçim startını da buradan veriyoruz" dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise, 2009 seçimleriyle beraber AK Parti'de aktif olarak görev almaya başladığını söyledi. Başkan Bakıcı, "Bozüyük'e hizmet etmek için yola çıktık. O dönem de nasip olmayan belediye başkanlığını 17 oy ile sandıkta kaybettiğimizi çok iyi biliyoruz. Meclis üyeliği ile başlayan yolculukta Rabbim 2013 yılında başkan vekilliği görevini nasip etti. Bu sürede 15 ay Bozüyük'ümüze hizmet etmeye çalıştık. Daha sonra yerel seçimlerde tekrar belediye başkan adayı oldum. Teşkilatımızın, delegelerimizin, üyelerimizin, milletvekilimiz ve vatandaşlarımızın desteği ile belediye başkanı seçilerek memleketimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Seçim çalışmalarımız boyunca hayatımda hiç tanımadığım insanlar benimle yan yana, omuz omuza yürüdü. Burası bizim ikinci evimiz oldu. Teşkilatımız seçimlerde beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Burada çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi yürütürken sadece Fatih Bakıcı olarak yerine getirmiyorum. Burada teşkilatımız, meclis üyelerimiz ve başkanımızla her zaman istişarede bulunuyoruz. Kongremizin ardından mahalle konaklarında toplantılara başlayacağız. Diğer partiler kongrelerini parti binalarında gerçekleştirirken bugün bizim kongremize gösterilen ilgi ve salonlara sığmayan sevgiyle AK Partinin gücünün görülmesini sağladınız. Kongrenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni göreve gelecek başkan ve yönetim kurulu üyelerimize de başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da, ayrışmaya, bölünmeye ve farklılaşmaya asla müsaade etmeden bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde ilerlemeye devam edeceklerini söyledi. Kurtulmuş konuşmasında şunları kaydetti:

"2003 yılında burada kongre yaptığımızı hatırlıyorum. Şimdi salonlara sığmıyoruz. Demek ki doğru çıktığımız bu yolda doğru bir şekilde yürümeye devam ediyoruz. hiç kimse bu davada vermiş olduğu davayı ve duayı küçümsemesin. Sizlerin vermiş olduğu emekle destekle Bilecik ve Bozüyük teşkilatı güçlü bir şekilde ayakta duruyor ve yoluna devam ediyor. Sizlerin verdiği destekle AK Parti her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor. 81 il teşkilatı güçlü bir şekilde ayakta durdukça genel merkezimiz, genel başkanımız ve başbakanımız ve kadromuz dimdik ayakta duruyor. Yapılan hizmetlerin tamamı AK Parti teşkilatlarının eseridir. Bu AK dava bu AK yol millete hizmetkar olma yoludur. Birlik ve beraberlik içerisinde sürekli olarak büyüdük ve sonuçlarını hep beraber gördük. Bu inanç ve kararlı yürüyüş sayesinde ilk defa Dodurga ve Bozüyük Belediyelerini kazandık. Bu sizlerin eseridir, hepinizi ayrı ayrı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bozüyük Bilecik siyasetinde her zaman bir marka ve belirleyici olmuştur. Bu kongre neticesinde AK Parti teşkilatları daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. 2015 yılında bu başarılar taçlanacak ve Bilecik'te 2 milletvekilliğinin ikisini de alacağız. Makam ve mevki hırsıyla değil AK Parti sevdasıyla millete hizmetkar olma sevdasıyla bu zamana kadar yürüdük. Bundan sonrada aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz. 2 milletvekilliği kazanmamak için hiç bir nedenimiz yok. Artık bu başarı bizleri bekliyor. Hiç kimse kendi kişisel egoları ve hırsları için bu partiye zarar veremez. AK Parti bu millete uzun yıllar daha hizmet edecek. AK Parti'ye bu milletin, dünyada ezilenlerin, mazlumların, katledilenlerin ve Ortadoğu'nun ihtiyacı var. AK Parti'ye İslam dünyasının, dünya insanının ihtiyacı var. Dava buysa bizlere düşen bu davaya hiçbir hırs ve egoya yenilmeden bu davaya hizmet etmek düşmektedir. Ayrışmaya, bölünmeye ve farklılaşmaya asla müsaade edemeyiz. Bunun vebalini veremeyiz. Bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Fahrettin Poyraz, şükür makamında olduklarını ve şükretmeleri gerektiğini ifade ederek, "Milletvekilliği, belediye başkanlığı, İl Genel Meclisi üyeliği, belediye meclis üyeliği ne istediysek almışız. Biz şu anda şükretme makamındayız. Şu anda bu ülkede AK Parti kadrolarının yerinde olmak isteyen onlarca parti var. Şükrün gereği olarak da sürekli çalışma azmi ve kararlılığı içerisinde olacağız ve çalışacağız. Allah'a şükür bu millet çok uzun süren bir fetret döneminden sonra kendini yönetecek kendinden kadrolara görev vardı. Bu kadrolar bu ülkenin bu milletin ümitsizliğini ümide çevirmiştir. Tabi ki bu kolay olmadı. Kuruluşundan bir sene sonra milletin büyük bir teveccühü ve inancıyla ile iktidar olan partimiz için şükretmemiz lazım. Eğer bugün Türkiye de bu güzellikler yaşandıysa yaşanıyorsa işte bu arkadaşlarımızın eseridir. Dün sadece konuşulan ve seçimden seçime vaat edilen birçok şeyi yaptık" diyerek AK Parti iktidarı döneminde Bilecik ve ülke geneline yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yapılanların hafife alınamayacağını belirterek, bu başarıların bir ekip işi olduğunu söyledi. Göreve gelecek başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Ayrıca Bozüyük'te Saraycık, eski sanayi ve Yeşilkent hemzemin geçitlerine Devlet Demir Yolları tarafından üç üst geçit yapılacağı müjdesini verdi. Yine Karayolları tarafından da üç önemli alanda kavşak çalışmasının yapımına da kısa sürede başlanacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir ve gider bütçeleri okunarak ibra edildi. Daha sonra seçimlere geçildi. 281 delegenin oy kullandığı seçimlerde geçerli 276 oyun tamamını alan eski İlçe Başkanı Mesut Çetin yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi, 5 oy ise geçersiz sayıldı.

Kongreye Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, İl Genel Meclisi üyeleri, ilçelerin ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, delegeler, diğer siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili üye katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Ak Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title